kiss-logo
Now playingEUPHORIA LOREEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Katy Perry - Camila Cabello: Τιζάρουν νέα μουσική μέσα στο 2024

Προμηνύεται μία "καυτή" μουσικά χρονιά
Text Size:
  • A
  • A
  • A

anonymo_shedio.jpg

φωτογραφίες από Spotify / Women's Health
By
KISS 929

Το 2024 φαίνεται πως κρύβει πολλές μουσικές εκπλήξεις και νιώθουμε ήδη τεράστια ανυπομονησία για όλα αυτά τα ονόματα, τα οποία έχουν ξεκινήσει τη συζήτηση για νέα μουσική μέσα στην επόμενη χρονιά.

Ύστερα από την Ariana Grande, η οποία μέσω social media επιβεβαίωσε την κυκλοφορία νέου δίσκου το 2024, τώρα Camila Cabello και Katy Perry τιζάρουν καινούργια projects, κάτι που σημαίνει πως το Spotify μας του χρόνου θα πάρει... "φωτιά"!

Τελευταία φορά που η Katy Perry μας έδωσε ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά ήταν με το "Smile" του 2020 (που απέκτησε και το πολύ viral "Harleys In Hawaii"), όμως τώρα είναι πανέτοιμη για την πιο προσωπική και ιδιαίτερη μουσική της, έχοντας περάσει και από το δικό της residency στο Las Vegas.

"Η Katy έχει δουλέψει πάνω στο πιο προσωπικό της album μέχρι στιγμής, καθόλη τη διάρκεια των προηγούμενων δύο χρόνων. Το έχει κάνει με τους δικούς της όρους και είναι αρκετά διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα", αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Από την άλλη, η Camila Cabello ανάμεσα στα υπόλοιπα που πόσταρε σε μία σειρά από instagram stories, δήλωσε πως έχει προετοιμάσει κάτι για το 2024, γράφοντας χαρακτηριστικά "see you next year b-tches".

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ για αυτή τη χρονιά που προδιαγράφεται τόσο καλή μουσικά όσο το 2020!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker