kiss-logo
Now playingYOU KNOW I'M NO GOOD AMY WINEHOUSE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Η Billie Eilish έχει το τραγούδι της χρονιάς σύμφωνα με το Variety

Το "What Was I Made For?" κατέκτησε επάξια τον τίτλο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Τη στιγμή που το "What Was I Made For?" βρίσκεται στην τελική ευθεία, για να κατακτήσει υποψηφιότητα Όσκαρ ως κομμάτι του soundtrack της "Barbie", το δημιούργημα της Billie Eilish και του Finneas αναδείχθηκε τραγούδι της χρονιάς από το Variety.

Η επιτυχία της Billie έπιασε κορυφή μαζί με "Not Strong Enough" των boygenius' και "First Person Shooter" του Drake που τερμάτισαν αντίστοιχα στη δεύτερη και τρίτη θέση.

Συγκεκριμένα, το Variety χαρακτήρισε το "What Was I Made For?" ως το καλύτερο theme ταινίας, από τότε που κυκλοφόρησε το επίσης δικό τους "No Time To Die" για την ταινία James Bond, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξη η Billie είχε αναφέρει πως όταν τους προσέγγισαν, για να δημιουργήσουν αυτό το τραγούδι, βρίσκονταν αμφότεροι σε μία δημιουργική ξηρασία.

Στην υπόλοιπη κορυφαία δεκάδα του Variety βρέθηκαν επίσης τα "Dance The Night" της Dua Lipa, "Dear Insecurity" από Brandy Clark feat. Brandi Carlile, "Lacy" της Olivia Rodrigo, "FTCU" της Nicki Minaj, "On My Mama" από Victoria Monet, "King of Oklahoma" από Jason Isbell και "In Ha Mood" από Ice Spice.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker