kiss-logo
Now playingLOCKED OUT OF HEAVEN BRUNO MARS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

«Vox Lux»

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List την Πέμπτη 21 και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο 92,9 Kiss σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας «Vox Lux».

Mε τους: Νάταλι Πόρτμαν, Τζουντ Λο, Στέισι Μάρτιν.

 

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, στους κινηματογράφους Ατλαντίς και Ιντεάλ αντίστοιχα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019.

 

Α' Προβολή:

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου, διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις μέσα από όλες τις εκπομπές του 92,9 Kiss για την προβολή της Πέμπτης 21 Μαρτίου στον κινηματογράφο Ατλαντίς (Λ. Βουλιαγμένης, 245).

Ώρα προβολής: 19:40.

Β' Προβολή:

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου, διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις μέσα από όλες τις εκπομπές του 92,9 Kiss για την προβολή της Δευτέρας 25 Μαρτίου στον κινηματογράφο Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46).

Ώρα προβολής: 20:20

Μείνετε συντονισμένοι και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ και ΕΔΩ

  • Η Natalie Portman σε έναν σκληρό ρόλο κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ η Sia και ο Scott Walker μέσα από ένα σάουντρακ μελαγχολικών ποπ ύμνων συμπληρώνουν το τοπίο με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

 

Σύνοψη:

Μια εκρηκτική ερμηνεία από τη Νάταλι Πόρτμαν στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Μπράντι Κόρμπετ, που ακολουθεί τη σκανδαλώδη ζωή μιας ποπ σταρ, την γεμάτη τρικυμίες σχέση με την κόρη της και τον αυταρχικό ατζέντη της (Τζουντ Λο). Με τη μουσική της Sia.

Μέσα από ένα φρικτό μακελειό λίγο πριν την αλλαγή του αιώνα, μια έφηβη κοπέλα παγιδεύει την καρδιά της Αμερικής και εξελίσσεται σε τεράστια ποπ σταρ όταν γράφει ένα τραγούδι για την εμπειρία της μαζί με την αδερφή της. Μέσα από την πορεία της διαγράφεται η πορεία της δημόσιας εικόνας στη Δύση του 21ου αιώνα.

Η Νάταλι Πόρτμαν είναι η Celeste, η ηρωίδα της ταινίας.

Η ταινία καλύπτει διάφορα θέματα, την pop εικονογραφία, τη βία στις διάφορες μορφές της, τη λατρεία της φήμης και το αντίτιμο της, τη διαχείριση των ψυχολογικών τραυμάτων και τις τοξικές σχέσεις.

 

  • Σκηνοθέτης: Μπράντι Κόρμπετ
  • Ηθοποιοί: Νάταλι Πόρτμαν, Τζουντ Λο, Στέισι Μάρτιν
  • Είδος: Μουσικό / Δράμα
  • Διάρκεια: 114'

 

 

Α' Προβολή:

Ατλαντίς
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 245
Δάφνη 172 37
Τηλέφωνο: 210 9711511

 

Β' Προβολή:

Ιντεάλ
Πανεπιστημίου 46
Αθήνα 106 78
Τηλέφωνο: 210 3826720
 
 
 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker