kiss-logo
Now playingLOVE YOURSELF JUSTIN BIEBER
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Kiss Πρώτη Προβολή: Φοβού τον Πεθερό

Η είσοδος είναι ελεύθερη μέσω Guest List
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Kiss 92,9 και η Tanweer σας προσκαλούν στην Πρώτη Προβολή της κωμωδίας Φοβού Τον Πεθερό.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 20:30 στα Village Cinemas @ Metro Mall (Παρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος 173 43 - 2109758300)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List τη Δευτέρα 20 Μαρτίου μέσω του kiss929.gr στην ενότητα Win On Kiss (ΕΔΩ)

 

 

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Γουίσεν

Πρωταγωνιστούν: Τζ. Κ. Σίμονς, Εμίλ Χιρς, Τάραν Κίλαμ, Άναλεϊ Τίπτον, Κρίστεν Σάαλ
 

Ο Μάρτιν (Εμίλ Χιρς) ένας επίδοξος μουσικός που ζει στο Λος Άντζελες, γνωρίζει τον "τρομακτικό" κύριο Γκάλο (Τζ. Κ. Σίμονς), πατέρα της συντρόφου του, Τζίνι. Ο Γκάλο είναι ένας ισχυρογνώμων επιχειρηματίας που βρίσκεται διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι, δεν έχει χρόνο για ανοησίες και όπως αποδεικνύεται ούτε για την κόρη του. Το δείπνο της γνωριμίας τους καταλήγει μάλλον σε καταστροφή, καθώς ο Γκάλο δείχνει εμφανώς ότι δεν εντυπωσιάζεται από τον Μάρτιν, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση.

Έξι μήνες αργότερα, ο Μάρτιν προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον χωρισμό του από την Τζίνι, όταν ο Γκάλο εμφανίζεται στο κατώφλι του αναζητώντας την κόρη του. Το κινητό της είναι απενεργοποιημένο και δεν έχει απαντήσει ούτε στα μηνύματα ούτε στα email που της έχει στείλει. Παρόλο που είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει, ο Μάρτιν "πείθεται" από τον Γκάλο να τον πάει στο σπίτι της. Η Τζίνι όμως, δεν είναι ούτε εκεί κι έτσι ο Μάρτιν και ο κύριος Γκάλο αναγκάζονται να περάσουν την υπόλοιπη μέρα αλλά και τη νύχτα που ακολουθεί μαζί, αναζητώντας τα ίχνη της σε ολόκληρη την πόλη.

Καθώς προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στη ζωή της Τζίνι, συναντούν τους τρελούς φίλους της και μπλέκουν σε μπελάδες που προκαλούν μόνοι τους. Μέσα από υλικές ζημιές και κάποιες παρανομίες, οι δύο άνδρες θα αρχίσουν να χτίζουν μια μάλλον απίθανη φιλία, καθώς θα ανακαλύψουν ότι οι ίδιοι, και όχι η Τζίνι, είναι αυτοί που στην ουσία έχουν χάσει τους εαυτούς τους. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο πρόσφατα βραβευμένος με Όσκαρ, Τζ, Κ. Σίμονς («Whiplash», «Ένας Άλλος Κόσμος») και ο Εμίλ Χιρς («Into the Wild», «Milk»). Η σκηνοθεσία είναι του Γκάβιν Γουίσεν («The Art of Getting By»).

 

  • Πρωτότυπος τίτλος: All Nighter
  • Έναρξη ταινίας: 23.03.2017
  • Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2017
  • Είδος: Κωμωδία
  • Ηθοποιοί: J.K. Simmons, Emile Hirsch, Analeigh Tipton, Kristen Schaal, Shannon Woodward
  • Σκηνοθέτης: Gavin Wiesen
  • Διανομή: Tanweer
 
 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker