kiss-logo
Now playingDON'T SPEAK NO DOUBT
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

O 92.9 Kiss στην ERGO ATHENS HALF MARATHON expo 2024

Η Διεθνής Εκθεσιακή Γιορτή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

92.9 Kiss, υπερήφανος χορηγός της κορυφαίας έκθεσης αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, αποδεικνύει έμπρακτα και φέτος τη συμβολή του στην προβολή ERGO ATHENS HALF MARATHON expo 2024, στηρίζοντας σταθερά τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.

Η ERGO ATHENS HALF MARATHON expo 2024, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με την αθλητική και δρομική κοινότητα, ανοίγει τις πύλες της από τις 7 έως και τις 9 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Π. Φαλήρου (TAE KWON DO) και στο πλαίσιο της έκθεσης, οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν τις '90s to now μουσικές επιτυχίες από τον 92.9 Kiss, υπερήφανο χορηγό του 12ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας.

Η μοναδική αθλητική έκθεση που κάθε χρόνο συνοδεύει τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, σε ένα απόλυτα αθλητικό τριήμερο, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του αθλητισμού και του ευ ζην. Οι επισκέπτες θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να συναντήσουν από κοντά κορυφαία αθλητικά brands ένδυσης και υπόδησης, τις σημαντικότερες εταιρείες αθλητικού εξοπλισμού, νέα προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίες, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχει ο αθλητικός τουρισμός και οι αθλητικές δράσεις Περιφερειών της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ERGO ATHENS HALF MARATHON EXPO 2024 αποτελεί τον πρώτο σταθμό για τους δρομείς του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, καθώς στον χώρο της έκθεσης στεγάζεται το κέντρο εγγραφών του αγώνα από όπου πραγματοποιείται η παραλαβή του kit της συμμετοχής.

Η φετινή διοργάνωση της ERGO ATHENS HALF MARATHON expo θα είναι ξεχωριστή, τόσο ξεχωριστή, όσο ο ξεχωριστός ρόλος των Γυναικών! Η τριήμερη εκθεσιακή γιορτή του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, είναι αφιερωμένη σε όλες τις Γυναίκες.

Σας περιμένουμε όλες και όλους να γίνετε μέρος της μοναδικής αθλητικής εκθεσιακής διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας - Είσοδος Δωρεάν

- Πέμπτη 7 Μαρτίου : 13.00-20.00

- Παρασκευή 8 Μαρτίου : 10.00-20.00

- Σάββατο 9 Μαρτίου: 10.00-19.00

Διοργάνωση: ΣΕΓΑΣ & Δήμος Αθηναίων | Μέγας Χορηγός: ERGO | Παραγωγή: Be Best
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.halfmarathonexpo.gr.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker