kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Athens Half Marathon Expo

16-18 Μαρτίου 2023, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Athens Half Marathon Expo
16-18 Μαρτίου 2023
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

 

Το σπουδαίο εκθεσιακό γεγονός, το οποίο κάθε χρόνο πλαισιώνει με μεγάλη επιτυχία τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, έχει καθιερώσει έναν δικό του μοναδικό χαρακτήρα και μία ολότελα ξεχωριστή ταυτότητα, κερδίζοντας μαζική αναγνώριση ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι με την Athens Half Marathon Expo η εγχώρια αλλά και ευρωπαϊκή δρομική αθλητική αγορά έχει βρει έναν άξιο εμπορικό εκπρόσωπο, ο οποίος παρουσιάζεται μεγαλύτερος κάθε χρονιά και συγκεντρώνει τα βλέμματα των σημαντικότερων εταιρειών του κλάδου, των ισχυρότερων διεθνών εμπορικών αγοραστών καθώς και του πιο ενεργού και δυναμικού αγοραστικά κοινού στην Ελλάδα!

Η αθλητική έκθεση θα πλαισιώσει και φέτος τον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.

Η Athens Half Marathon Expo σηματοδοτεί τις εξελίξεις στον κλάδο του Αθλητισμού, του Fitness, της Διατροφής, της Υγείας και του Αθλητικού Τουρισμού αποτελώντας το σταθερό σημείο συνάντησης του πιο δυναμικού καταναλωτικού κοινού και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο του αθλητισμού και του fitness.

Οι επισκέπτες στην Athens Half Marathon Expo θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τα νέα αθλητικά αλλά και δρομικά προϊόντα και υπηρεσίες μεγάλων διεθνών και ελληνικών εταιρειών.

 

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Ωράριο Λειτουργίας:
Πέμπτη 16/03: 13:00 – 20:00
Παρασκευή 17/03: 10:00 – 20:00
Σάββατο 18/03: 10:00 – 18:00.
 

Athens Half Marathon Expo
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Αθήνα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker