kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Alimos Classic Car Sunday 3

Ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με τον Νίκο Μαστοράκη διοργανώνουν το τρίτο Alimos Classic Car Sunday στις 11 και 18 Σεπτεμβρίου
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στο μαγευτικό πεζόδρομο της παραλίας του Αλίμου, πλάι στη θάλασσα, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με τον Νίκο Μαστοράκη διοργανώνει το τρίτο Alimos Classic Car Sunday (ACCS), μεγαλύτερο και πιο πλούσιο από τα προηγούμενα, με περισσότερα και σπανιότερα αυτοκίνητα.

Η ιστορία του αυτοκινήτου σε τέσσερις τροχούς και κάπου 150 πανάκριβα και εκπληκτικά συντηρημένα μοντέλα που, παρά την ηλικία τους, συναγωνίζονται επικίνδυνα τα σύγχρονα του εμπορίου!

O δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε σχετικά: ''Είναι δύο Κυριακές γιορτής ιστορίας, αισθητικής και πολιτισμού που έγιναν θεσμός. Στις 11 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν τα κλασικά αυτοκίνητα που φέρνουν στον Άλιμο κάπου 20.000 θεατές και μία Κυριακή μετά, στις 18, οι κλασικές μοτοσικλέτες. Εκατοντάδες από τα ωραιότερα και σπανιότερα δείγματα, πλάι στη θάλασσα, στον παραλιακό μας πεζόδρομο που μετατρέπεται σε ένα πανέμορφο πανηγύρι όλων των αισθήσεων για πάνω από δώδεκα ώρες''.

Η ανάδειξη του δημοφιλέστερου αυτοκινήτου θα γίνει με διαδικτυακή ψηφοφορία. Ο ιδιοκτήτης του τετράτροχου που θα αναδειχθεί στην πρώτη θέση, θα απολαύσει δωρεάν ένα πολυτελές πακέτο ψυχαγωγίας του Αλίμου, από VIP περιποίηση Σαββατοκύριακου στην οργανωμένη παραλία, μέχρι και ελευθέρας για δυο άτομα, όλη τη σεζόν στο Cine Alimos.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όλα τα πληρώματα θα έχουν δωρεάν φιλοξενία στο All Day Bar του Cine Alimos, πολλά αναμνηστικά, φωτογραφίες, video και τις αναμνήσεις μιας μαγικής Κυριακής.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 9/9 και θα ολοκληρωθεί στις 19:30 της Κυριακής 11/9.

 

  • Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν
  • Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση : alimosevents@gmail. com

 

►Δείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία ΕΔΩ.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker