kiss-logo
Now playingRIGHT IN THE NIGHT JAM & SPOON
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2022

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, με την υποστήριξη του 92.9 Kiss
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2022
Κυριακή 20 Μαρτίου 2022
Mε την υποστήριξη του 92.9 Kiss 

 

O ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ ανακοινώνουν, το άνοιγμα των εγγραφών του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου 2022, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου του ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, οι δρομείς που θα έχουν σε ισχύ, έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού και οι έχοντες έγκυρο πιστοποιητικό ανάρρωσης COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα.

Η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, περιλαμβάνει τους παρακάτω Αγώνες Δρόμου:

• Ημιμαραθώνιος Δρόμος, ο οποίος θα διεξαχθεί σε block των 500 ατόμων στις 08.30

• Αγώνες δρόμου 5χλμ (Αγώνας Α & Αγώνας Β). Ο Αγώνας 5χλμ Α θα διεξαχθεί στις 11.45 και ο Αγώνας 5χλμ Β στις 12.45, σε block των 500 ατόμων αντίστοιχα.

• Λαμβάνοντας υπόψη τους υγειονομικούς κανόνες και τα απαραίτητα χρονικά διαστήματα μεταξύ των αγώνων και των επιμέρους εκκινήσεων και προκειμένου να τηρηθούν απόλυτα τα πρωτόκολλα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δεν θα διεξαχθεί κατά τη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας ο Αγώνας δρόμου 3χλμ., και ο Αγώνας δρόμου Παιδιών &ΑμεΑ 1000μ.

Για τις διαθέσιμες θέσεις, οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και ώρα 14.00 και οι οποίες θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.gr). Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση όλων των δρομέων, σας ενθαρρύνουμε να συμβουλευτείτε την Πολιτική Ακυρώσεων της Διοργάνωσης.

Τηρώντας απαρέγκλιτα τις υγειονομικές οδηγίες και τους κανόνες για μια ασφαλή αθλητική, δρομική, κανονικότητα, εναρμονιζόμαστε με τις αυστηρότερες συστάσεις του ΕΟΔΥ και προχωράμε στην έναρξη των εγγραφών για την διοργάνωση του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 2022.

Κατεβάστε την mobile εφαρμογή και "ακολουθήστε" μέσω live tracking τους δρομείς την ημέρα του αγώνα: 

Η mobile εφαρμογή του ΣΕΓΑΣ «Athens Marathon and Half» επιστρέφει και περιλαμβάνει όλα τα τρέχοντα μεγάλα δρομικά γεγονότα του (Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο Αθήνας).

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω Google Play και App Store και θα την βρείτε κάνοντας αναζήτηση «Athens Marathon and Half». Στη συνέχεια επιλέξτε τον αγώνα 2022 Athens Half Marathon και μέσω της εφαρμογής:

• Παρακολουθήστε την προσπάθεια των δρομέων σας μέσω του live tracking
• Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την προετοιμασία σας για τον αγώνα
• Βγάλτε selfies με τα εντυπωσιακά φίλτρα του αγώνα
• Λάβετε notifications με τα τελευταία νέα της διοργάνωσης ...Και άλλα πολλά!

Την Πέμπτη 17/3 τα εγκαίνια της AHM Expo και του κέντρου εγγραφών:

Στην τελική ευθεία πριν το μεγάλο ραντεβού της Κυριακής μπαίνει ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, δίνει ραντεβού με τους φίλους του δρομικού κινήματος καθώς στις 13.00 θα εγκαινιαστεί το κέντρο εγγραφών και η Athens Half Marathon Expo, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100).

Τα εγκαίνια του κέντρου εγγραφών και της Athens Half Marathon Expo θα τελέσουν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και της εκτελεστικής επιτροπής του αγώνα, Σοφία Σακοράφα και η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Νίκη Αραμπατζή. Στη συνέχεια θα γίνουν ανακοινώσεις για τις δράσεις της φετινής διοργάνωσης.

Ο Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 20 Mαρτίου 2022 και είναι αφιερωμένος από πέρυσι στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη. Διοργανωτές του αγώνα που φέτος θα υποδεχθεί 15.000 δρομείς σε δύο διαδρομές (Ημιμαραθώνιος και 5 χλμ) είναι ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Στην Athens Half Marathon Expo, που φέρει την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Be Best θα δώσουν το “παρών” oι μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των αθλητικών ειδών, διατροφής και υγείας και οι επισκέπτες θα έχουν ειδικές τιμές και προσφορές στα προϊόντα που είναι απαραίτητα στους δρομείς κατά την προετοιμασία τους, αλλά και την ημέρα του αγώνα.

Η είσοδος δρομέων και επισκεπτών στην EXPO - Κέντρο Εγγραφών θα είναι εφικτή ΜΟΝΟ με επίδειξη έγκυρου Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Ανάρρωσης COVID-19, είναι δωρεάν και θα γίνεται από την είσοδο στην πλευρά του σταθμού (Κεραμεικός) του ΜΕΤΡΟ.

Η Athens Half Marathon Expo θα είναι ανοιχτή για το κοινό από την Πέμπτη 17 Μαρτίου (13.00 έως 20.00) έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου (10.00-20.00) παράλληλα με το με το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου.

Το Κέντρο εγγραφών θα λειτουργήσει τις ίδιες ημέρες και ώρες με την Athens Half Marathon Expo με εξαίρεση το Σάββατο οπότε και θα κλείσει στις 18.00.

Από τον χώρο της Τεχνόπολης και συγκεκριμένα από το κτίριο Δ10 θα παραλαμβάνουν και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι τις διαπιστεύσεις και το ειδικό γιλέκο την Πέμπτη (14.30-19.00), την Παρασκευή (10.00-19.00) και το Σάββατο (10.00-15.00)

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker