kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Ο Κυκεώνας «ζωντάνεψε» στο Ίλιον

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Κυκεών Folk Beer Festival...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Κυκεών Folk Beer Festival, που πραγματοποιήθηκε στο Ίλιον Αττικής το 4ήμερο από 29 Αυγούστου έως 1η Σεπτεμβρίου.

Ένα φεστιβάλ μπίρας αλλιώτικο από τα άλλα τελείωσε αφήνοντας πίσω του την πιο γλυκιά επίγευση του Κυκεώνα!

Το ανακάτεμα διαφορετικών πολιτιστικών δρώμενων με την κουλτούρα της μπίρας και των γεύσεων ενθουσίασε τον κόσμο που το επισκέφτηκε, ενώ ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος χαρακτήρισε το Κυκεών Folk Beer Festival ως πολιτιστική καινοτομία.

Το φεστιβάλ μπίρας και φολκλόρ Κυκεών παρουσίασε μια ελληνική κουλτούρα μπίρας με πρωταγωνιστή τον αρχαίο Κυκεώνα να συνδέει το παρελθόν με το παρόν.

Η μπίρα, ως ποτό της φιλίας, κατάφερε να ενώσει μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι συμμετείχαν στο χορό και το τραγούδι, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα μουσικά και θεατρικά δρώμενα και απόλαυσαν το παραδοσιακό με το νεότερο, το ροκ, το ποπ και τις εναλλαγές μεταξύ τους.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισίωσαν 50 μουσικοί, 16 ηθοποιοί και 45 χορευτές.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής ζυθοποιίας, μεγάλα και μικρά ζυθοποιεία, καθώς και μερικά από τα καλύτερα διεθνή σήματα.

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», που στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας υποστήριξε το φεστιβάλ, έδωσε τη δική του ξεχωριστή παρουσία.

Η όμορφη αυτή γιορτή «σφραγίστηκε» με την τιμητική πλακέτα που παρέδωσε ο δήμαρχος Ιλίου στον Πανελλήνιο Συλλόγο Φίλων Ζύθου για την επιτυχή διοργάνωση του φεστιβάλ, που όπως δήλωσε φέρνει το Ίλιον σε υψηλή θέση στα πολιτιστικά γεγονότα της χώρας.

Οι διοργανωτές, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Ζύθου και ο Δήμος Ιλίου δίνουν ραντεβού με το ζυθόφιλο κοινό και τους φίλους του φολκλόρ για του χρόνου το καλοκαίρι!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker