kiss-logo
Now playingBEFORE YOU GO LEWIS CAPALDI
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Kiss 92,9 Juke Box, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος!

Ένα πρωτότυπο Juke Box στην πλατεία Συντάγματος, μέσα απο το οποίο θα βρίσκεται ο Kiss Fm 92,9 και θα παίξει μουσική η Ελένη το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα πρωτότυπο JUKE BOX στην πλατεία Συντάγματος ακριβώς κάτω απο το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πρωτεύουσας, μέσα απο το οποίο Juke Box θα βρίσκεται ο Kiss Fm 92,9 και θα παίξει μουσική η Ελένη Νικολάου το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου απο τις 14:00 έως τις 16:00.

Η ενέργεια είναι διήμερη Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Δεκεμβρίου έχει σκοπό την ενίσχυση του έργου του ΚΥΑΔΑ (Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων). Την Παρασκευή συγκεντρώνουμε τρόφιμα και το Σάββατο χρήματα.

Ελάτε, να διασκεδάσετε, να χορέψετε και να προσφέρετε για το έργο του ΚΥΑΔΑ (Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων)

Σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και την Πρεσβεία της Ολλανδίας.

Glass House Project – We play your wish: Το πιο πρωτότυπο jukebox θα βρίσκεται στο Σύνταγμα για καλό σκοπό!

Εφέτος τα Χριστούγεννα η πόλη στέλνει μήνυμα γιορτής. Στο Σύνταγμα, στις 29 & 30 Δεκεμβρίου ένα εντυπωσιακό και πολύ πρωτότυπο jukebox φτιαγμένο από… γυαλί θα μας ταξιδέψει και θα οδηγήσει τη γιορτινή μας διάθεση στα ύψη με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Ο δήμος Αθηναίων και η Πρεσβεία της Ολλανδίας μας καλούν να γνωρίσουμε το Glass House ProjectWe play your wish”! Πρόκειται για ένα ολλανδικό concept που κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη την περίοδο των Χριστουγέννων στήνεται το γυάλινο σπίτι μέσα στο οποίο γνωστοί DJ’s παίζουν μουσική αφιλοκερδώς και ξεσηκώνουν το κοινό.

Κάτω από το φωτεινό δέντρο που δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος θα βρίσκεται το Glasshouse, ένα πρωτότυπο jukebox με μία ιδιαίτερα εορταστική λίστα που θα ξεσηκώσουν με αγαπημένους ήχους.

Στις 29 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε στην πλατεία Συντάγματος τρόφιμα μακράς διάρκειας (φρυγανιές, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, σάλτσες, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, ελληνικό καφέ, είδη προσωπικής υγιεινής, φάρμακα κ.α.), ενώ στις 30 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε χρήματα, με στόχο τη στήριξη του έργου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker