kiss-logo
Now playingAIRPLANES B.O.B FEAT. HAYLEY WILLIAMS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Πασχαλινό Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Kαθημερινά από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως Τετάρτη 12 Απριλίου, στον 5ο όροφο του Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Πασχαλινό Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
31 Μαρτίου - 12 Απριλίου
Γαρυττού 80
Αγία Παρασκευή.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο καθιερωμένο Πασχαλινό Smile Bazaar που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή!

Ένα Bazaar με μία τεράστια συλλογή από μοναδικά αντικείμενα και επώνυμα ρούχα, σε πολύ χαμηλές τιμές (-80%!), υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά, είδη σπιτιού αλλά και Πασχαλινά είδη, ώστε να κάνετε όλες γιορτινές αγορές σας.

Λειτουργεί καθημερινά από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως Τετάρτη 12 Απριλίου, από τις 11:00π.μ. έως τις 7:00μ.μ. στον 5ο όροφο του Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ» (Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή), (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής).
 

  • Αξίζει να τονιστεί πως, όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το έργο και τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

 

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 11040
press@hamogelo.gr

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker