kiss-logo
Now playingEVERYBODY (BACKSTREET'S BACK) BACKSTREET BOYS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

4 NESCAFE Dolce Gusto, δικές σας!

Δηλώστε καθημερινά συμμετοχή στη ζώνη 07:00 – 10:00, και λάβετε μέρος στις κληρώσεις
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στο Πρωινό στον Kiss με την Κική και την Ελένη, μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουνίου μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή για να διεκδικήσετε μια μηχανή NESCAFE Dolce Gusto ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μεγάλη ποικιλία κρύων ροφημάτων με το πάτημα ενός κουμπιού!

Δηλώστε καθημερινά συμμετοχή στη ζώνη 07:00 – 10:00, και λάβετε μέρος στις κληρώσεις για τέσσερις συνολικά υπέροχες μηχανές ροφημάτων. Συντονιστείτε στον Kiss 92,9 και την πρωινή ζώνη - Αναβαθμίστε τη καθημερινή σας εμπειρία με το μοναδικό διαγωνισμό από το Radio Χ με Χ μηχανές Nescafe Dolce Gusto για απόλαυση πραγματικά κρύων ροφημάτων! 

Οι μηχανές Nescafe Dolce Gusto είναι οι μόνες με επιλογή για κρύα ροφήματα! Απλά τοποθετείτε κρύο νερό στη μηχανή, πατάτε το κουμπί της κρύας επιλογής και απολαμβάνετε Freddo Cappuccino στο λεπτό. Για τους λάτρεις του Freddo Εspresso, το Nescafe Dolce Gusto σας προσφέρει μια μοναδική παλέταδιαφορετικών εντάσεων, αρωμάτων και ποικιλιών Espresso που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ. Η πιο δροσερή παρέα τόνωσης και απόλαυσης, με πάνω από 30 διαφορετικά ροφήματα και αγαπημένες μάρκες όπως Espresso Buondi, απολαυστικό Nestea, ποικιλίες σοκολάτας και λαχταριστό Nesquik.

Πάρτε τώρα μέρος στο διαγωνισμό και βάλτε τη σύγχρονη τέχνη του καφέ στη ζωή σας. Οι τυχεροί ακροατές μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τα γραφεία του Kiss 92,9 καθημερινάαπό Δευτέρα ως Παρασκευή στο διάστημα 11: 00 - 17:00.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker