kiss-logo
Now playingUN ATTIMO DI PACE EROS RAMAZZOTTI
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Διεκδικήστε σετ με ενυδατική κρέμα και καθαριστικό της FREZYDERM

Από τη Δευτέρα 19 μέχρι και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ο Kiss 92,9 σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε ένα από τα 10 σετ προϊόντων της FREZYDERM
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Συντονιστείτε στον Kiss 92,9 και κερδίστε καθημερινά στην Ελένη Νικολάου 10:00 – 14:00 από τη Δευτέρα 19 μέχρι και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου,

ένα από τα 10 σετ προϊόντων προστασίας της FREZYDERM:

 

  • 1 ενυδατική κρέμα: Moisturizing Plus Cream
  • 1 απαλό καθαριστικό: Mild Wash Liquid 

 

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού.
 

MOISTURIZING PLUS CREAM

Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και το λαιμό, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας. Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας, που προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress.

Παράλληλα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος.

Με πλούσια, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.

 

MILD WASH LIQUID

Απαλό υγρό καθαρισμού για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Προσφέρει απαλό καθαρισμό και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, προστατεύει το δερματικό φραγμό, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση και η δροσερή υφή του χαρίζει δερματική ευεξία. 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker