kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Προϊόντα μαλλιών της Frezyderm στον Kiss 92,9

Κερδίστε ένα set ενδυνάμωσης που περιλαμβάνει το Hair Force Shampoo Women και τη Hair Force Mask.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Συντονιστείτε καθημερινά στο Πρωινό Στον Kiss με την Κική και τον Άκη και κερδίστε από ένα set ενδυνάμωσης των μαλλιών που περιλαμβάνει το Hair Force Shampoo Women και τη Hair Force Mask.
 

Κάθε πρωινό και μία τυχερή ή ένας τυχερός, μέχρι και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.
 

Το φθινόπωρο παρατηρείται αυξημένη απώλεια μαλλιών κατά το λούσιμο και το χτένισμα. Για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εποχικής τριχόπτωσης η FREZYDERM έχει σχεδιάσει την ολοκληρωμένη σειρά Hair Force που ενισχύει την τριχοφυΐα και ενδυναμώνει την αντοχή της τρίχας για πλούσια και με όγκο μαλλιά.

Ηair Force Shampoo Women

Τριχοτονωτικό σαμπουάν με ειδική σύνθεση για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τη γυναικεία τριχόπτωση. Αντιμετωπίζει τόσο την εποχική όσο και τη χρόνια αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Προσφέρει ενδυνάμωση του θύλακα της τρίχας, ενισχύει την τριχοφυΐα και προστασία από την τρίχα από την φθορά.

 

Ηair Force Mask

Τριχοτονωτική μάσκα μαλλιών που προσφέρει ενισχυμένη θρέψη και ενδυνάμωση με επιπρόσθετη δράση κατά του σπασίματος. Αντιμετωπίζει τη χρόνια και την εποχική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά και παράλληλα προσφέρει αναδόμηση της τρίχας και προστασία από το σπάσιμο.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker