FEEL BETTER WITHTHE MUSIC LEADER
Now playingBLINDING LIGHTS WEEKND
On airKISS MUSIC! 00:00 - 07:00
Listen live on kiss

Απόλαυσε το Mundial με λαχταριστή πίτσα και παγωμένη μπύρα

Συντονίσου στον 92,9 Kiss και απόλαυσε με την παρέα σου τον αγώνα με Pizza Χρυσή Ζύμη και μπύρα Fix...
Text Size:
 • A
 • A
 • A
By
KISS 929

Θέλεις να απολαύσεις το Mundial με την παρέα σου τρώγοντας pizza και πίνοντας μπύρα;

Συντονίσου στον 92.9 Kiss και πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό!

Καθημερινά ένας τυχερός κερδίζει:

Ένα κιβώτιο με τις 3 διαφορετικές γεύσεις pizza Χρυσή Ζύμη ... και ένα κιβώτιο με "παγωμένη Fix Hellas".


 

Κάθε ώρα της ημέρας είναι ώρα για Pizza από την Χρυσή Ζύμη… αλλά ειδικά στο

Mundial, Ψήσ’τες και θα δεις ότι δεν έτυχε…Πέτυχε!

Συντονίσου στον 92,9 Kiss και πάρε μέρος στους τηλεφωνικούς διαγωνισμούς.

Τα στοιχεία των νικητών (τηλεφωνικός αριθμός και ονοματεπώνυμο) εις γνώση τους, θα παραδίδονται από τον 92,9 Kiss στην εταιρία, ώστε οι υπεύθυνοι αυτής να επικοινωνούν με τους νικητές για την παράδοση των δώρων τους.
 

Και στο Mundial … 92.9 Kiss – Τα αγαπημένα του χθες και οι επιτυχίες του σήμερα!

 

 

ΓΕΝΙΚΟΙ OΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 1. Η εταιρεία Kiss A.E Μέσων Ενημέρωσης, με έδρα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 85 στο Μαρούσι, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από Παρασκευή 6/07 έως και Πέμπτη 12/07/2018

 1. Η διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να μεταβάλει κατά την κρίση της τη διάρκεια του διαγωνισμού με σχετική ανακοίνωση τους προς το κοινό τους στον παρόντα δικτυακό τόπο.

 2. Στον παρόντα διαγωνισμό απαγορεύεται να λάβουν μέρος οι εργαζόμενοι στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού καθώς και της εταιρίας «ΑΛΕΣΙΣ ΑΒΕΕ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» και οι συγγενείς αυτών α΄ βαθμού.

 3. Σε περίπτωση πολλαπλών συμμετοχών (πολλαπλή συμμετοχή θεωρείται και αυτή με διαφορετικό e-mail εγγραφής, διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό αλλά ίδια λοιπά στοιχεία), ως έγκυρη συμμετοχή λαμβάνεται η πρώτη (1η) κατά χρονική σειρά.

 4. Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε με άλλα δώρα. Ο κάθε νικητής κερδίζει ένα κιβώτιο με 3 κατεψυγμένες, διαφορετικές γεύσεις, πίτσες από την Χρυσή Ζύμη. Συνολικά 5 νικητές θα κερδίσουν 5 κιβώτια με πίτσες από την Χρυσή Ζύμη.

 5. Οι νικητές των δώρων, καθώς και οι επιλαχόντες αυτών θα αναδειχθούν μετά από μετά από τηλεφωνικό διαγωνισμό και την κατάθεση σωστής απάντησης σε αυτόν. Συνολικά θα αναδειχθούν αντίστοιχα 1 νικητής, καθώς και τρεις (3) επιλαχόντες για την περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον από τους νικητές.

 6. Οι νικητές θα ανακοινώνονται στις εκπομπές της Διοργανώτριας. Στη συνέχεια θα ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τους κληρωθέντες για την οριστικοποίηση της αποστολής των δώρων από την «ΑΛΕΣΙΣ ΑΒΕΕ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» .

 7. Τα δώρα θα αποστέλλονται στους δικαιούχους και θα παραδίδονται με την επίδειξη επικυρωμένου φωτοαντίγραφου αστυνομικής ταυτότητας ή ισχύοντος διαβατηρίου.

 8. Σε περίπτωση που οι νικητές από τη στιγμή που ενημερωθούν, αρνηθούν το δώρο τους ή αδρανήσουν όσο αφορά στην παραλαβή τους μέχρι και 10 ημέρες τότε το δώρο θα αποστέλλεται στον αντίστοιχο επιλαχόντα. Σε περιπτώσεις που με οποιοδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής, η συμμετοχή στο διαγωνισμό ακυρώνεται και η Διοργανώτρια και η «ΑΛΕΣΙΣ ΑΒΕΕ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» απαλλάσσονται από κάθε σχετική ευθύνη.

 9. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης ή αντίστοιχης κατά την κρίση του αξίας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά τη δίκαιη κρίση του απέναντι στους διαγωνιζομένους καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή και να ματαιώσει τον διαγωνισμό.

 10. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί, ή και να διακοπεί προσωρινά, ή και να ματαιωθεί οριστικά, λόγω προβλημάτων του διαδικτύου, ή του τηλεπικοινωνιακού συστήματος, πράγμα για το οποίο η Διοργανώτρια εταιρία δεν έχει ευθύνη, εφόσον θα πρόκειται για γεγονός που βρίσκεται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου της.

 11. Η Διοργανώτρια θα είναι αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση οιουδήποτε θέματος ανακύψει σε σχέση με τον ως άνω διαγωνισμό, ως προς τη σωστή επικοινωνία , ενώ υπεύθυνη για την αρτιότητα των τροφίμων είναι η «ΑΛΕΣΙΣ ΑΒΕΕ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»

 12. Η Διοργανώτρια δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ελαττώματα των δώρων ή για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί από τη χρήση των δώρων του διαγωνισμού.

 13. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό, μεταξύ άλλων και σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα της Διοργανώτριας ή της «ΑΛΕΣΙΣ ΑΒΕΕ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ», τα ήθη και έθιμα γενικότερα κ.λ.π.

 14. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, σημαίνει και την αυτόματη συναίνεση, έγκριση και εκχώρηση τυχόν πνευματικών δικαιωμάτων των συμμετεχόντων για σκοπούς του διαγωνισμού. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την πραγματοποίηση των επάθλων του διαγωνισμού εφόσον πρόκειται μόνο για διαφημιστικό σκοπό του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

 15. Για τις ανάγκες του διαγωνισμού η Διοργανώτρια θα διαβιβάζει τα στοιχεία των νικητών, (τηλεφωνικός αριθμός, ονοματεπώνυμο και διεύθυνση) στην εταιρεία «ΑΛΕΣΙΣ ΑΒΕΕ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ», ώστε οι υπεύθυνοι αυτού να επικοινωνούν με τους νικητές αποκλειστικά για την παράδοση των δώρων τους. Τα στοιχεία των νικητών θα τηρούνται από την «ΑΛΕΣΙΣ ΑΒΕΕ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» μόνο για τις ανάγκες του παρόντος.

 16. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ατόμων ηλικίας κάτω των 16 ετών. Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν ΜΟΝΟ οι μόνιμοι κάτοικοι Αττικής.

 17. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Διοργανώτριας και της «ΑΛΕΣΙΣ ΑΒΕΕ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ». Επίσης, η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη αποδοχή της απόλυτης εξουσίας του Διοργανωτή να καθορίζει τα αποτελέσματα και να εξάγει τους νικητές. Οι σχετικές αποφάσεις είναι οριστικές και δεν ανακαλούνται, ούτε αναθεωρούνται.

 18. Κάθε τυχόν διαφορά που ήθελε ανακύψει σε σχέση με τον διαγωνισμό μεταξύ των παικτών που θα συμμετάσχουν αφενός και του Διοργανωτή αφετέρου και η οποία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον διαγωνισμό ή έχει αυτήν ως αφορμή ή αιτία θα εκδικάζεται κατά το Ελληνικό δίκαιο και αποκλειστικά από τα δικαστήρια των Αθηνών.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker