kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Κερδίστε για την Ημέρα της Γυναίκας από τον 92,9 Kiss και τα notos

Προσκλήσεις για θέατρο – weekend στην Αράχωβα
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Πέμπτη 8η Μαρτίου είναι Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

O 92,9 Kiss  και τα Πολυκαταστήματα notos δίνουν την ευκαιρία σε 300 τυχερές γυναίκες να παρακολουθήσουν δωρεάν τη θεατρική παράσταση «ΒΑΦ'ΤΑ ΜΑΥΡΑ» την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στις 21:00.

  • Μια τυχερή από όσες προσέλθουν στην παράσταση θα κερδίσει ένα women’ weekend στο Boutique Hotel Skamnos Αrachova για την ίδια και μία φίλη της, όπου θα μπορούν να χαλαρώσουν με τις υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο (πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο, χαμάμ) και βέβαια να απολαύσουν την ομορφιά της Αράχωβας.

 

Οι ακροάτριες του 92,9 Kiss  μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσα από όλες τις εκπομπές, από την Πέμπτη 1η μέχρι και την Τετάρτη 7 Μαρτίου.

Θέλεις more αγορές online? notos for more!

  • Τώρα η πιο επώνυμες μάρκες για ένδυση, υπόδηση, τσάντες και αξεσουάρ βρίσκονται στο www.notos.gr! Μέρα με τη μέρα προστίθενται νέα brands και νέα προϊόντα!
  • Πρόσφατα προστέθηκε και section για τα είδη σπιτιού notoshome για να ανανεώσετε και τους προσωπικούς σας χώρους, εκτός από την γκαρνταρόμπα σας!

 

Boutique Hotel Skamnos Αrachova

  • Σκαρφαλωμένο στον Παρνασσό σε υψόμετρο 1250 μέτρων και σε απόσταση αναπνοής από την Αράχωβα και τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού, το Ξενοδοχείο ΣΚΑΜΝΟΣ απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποδράσουν από το stress της πόλης, σε όσους λατρεύουν το βουνό, την ησυχία της φύσης, τα σπορ και τις εξορμήσεις στο δάσος!
 

Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στο Θέατρο Λαμπέτη, ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Μαρία Φωτοπούλου.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε - Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.


 

Πληροφορίες για τη θεατρική παράσταση «ΒΑΦ'ΤΑ ΜΑΥΡΑ» ΕΔΩ

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού.

 

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής όταν ο διαγωνισμός είναι ενεργός:

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker