kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Οι haters είχαν τροφοδοτήσει το πείσμα της μετά τη Grammy νίκη του 2019

Η νέα συνέντευξη πριν το release του "radical optimism"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου album "radical optimism", η Dua Lipa παραχώρησε μία σχεδόν μονόωρη συνέντευξη στον Zane Lowe για το Apple Music, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς οι haters πυροδοτούν ακόμα περισσότερο το πείσμα της να δουλέψει σκληρά.

"Θεωρώ πως όλα έρχονται σε στάδια και κύματα. Μπορεί να υπάρξει μία στιγμή που οι άνθρωποι πραγματικά σε αγαπούν και αισθάνεσαι τόση υποστήριξη και σκέφτεσαι τι ωραία που είναι. Ειδικά στην αρχή. Έδινα συνεντεύξεις και οι άνθρωποι με ρωτούσαν 'πώς διαχειρίζεσαι το μίσος;' και εγώ τους απαντούσα 'δε λαμβάνω μίσος, είναι τέλεια'. Και μετά αυτό άλλαξε απίστευτα γρήγορα", δήλωσε η Dua στον Zane.

Η διάσημη star μάλιστα, έκανε ένα σύντομο flashback στη Grammy νίκη της το 2019, στην κατηγορία Best New Artist, όταν το ίντερνετ είχε αρκετές απόψεις για το εάν και κατά πόσο της άξιζε ένα τέτοιο βραβείο.

"Υπήρχαν άνθρωποι διαδικτυακά που έλεγαν 'δεν της αξίζει, δεν έχει σκηνική παρουσία, δε μπορεί να το κάνει, δεν έχει τα προσόντα, δε θα είναι εδώ του χρόνου'. Υπήρχαν πολλά τέτοια σχόλια που με παρακίνησαν με κάποιον τρόπο. Σκέφτηκα 'οκ, όλα αυτά είναι φασαρία στο background και θα πρέπει να παραμείνω σταθερή στο μονοπάτι μου'. Γιατί κάθε φορά που κάποιος με έχει αμφισβητήσει, έχω αποδείξει ότι ήταν λάθος. Και για μένα, είναι σαν να με παρακινεί όλο αυτό. Με σπρώχνει να είμαι καλύτερη, να δουλεύω σκληρά. Και απολαμβάνω πραγματικά να αποδεικνύω στους ανθρώπους ότι ήταν λάθος".

AMEN TO THAT, BABES και εμείς δε γίνεται παρά να ανυπομονούμε για ακόμα ένα νέο album της Dua!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker