kiss-logo
Now playingHOW YOU REMIND ME NICKELBACK
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Britney Spears: Διευθετήθηκε οριστικά η υπόθεση κηδεμονίας της

Οι τελευταίες κινήσεις με τον πατέρα της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Οριστικό τέλος φαίνεται πως μπήκε στην υπόθεση κηδεμονίας της Britney Spears, καθώς ολοκληρώθηκαν και τα τελευταία νομικά βήματα, προκειμένου να αποκτήσει πλήρως την ελευθερία της ύστερα από μία κατάσταση που σημάδεψε 13 χρόνια από τη ζωή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Billboard, οριστικοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, ώστε να κλείσει αυτός ο κύκλος κηδεμονίας της γνωστής star από την οικογένεια και τον πατέρα της, σε μία υπόθεση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ τα προηγούμενα χρόνια, ειδικότερα το 2021 όταν και επισήμως η Britney απέκτησε την πραγματική ελευθερία της.

"Ήταν τιμή και προνόμιο να εκπροσωπώ, να προστατεύω και να υπερασπίζομαι τη Britney Spears", δήλωσε ο δικηγόρος της διάσημης star, Mathew Rosengart. "Παρά το γεγονός πως η κηδεμονία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021, η επιθυμία της για ελευθερία είναι τώρα πραγματικά εκπληρωμένη. Όπως επιθυμούσε η ίδια, η ελευθερία της συμπεριλαμβάνει το γεγονός πως δεν χρειάζεται πλέον να παρευρίσκεται ή να εμπλέκεται με το δικαστήριο ή να αναμιγνύεται στις νομικές διαδικασίες για αυτό το ζήτημα".

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές για το "κλείσιμο" της υπόθεσης, ενώ οι δικηγόροι της άλλης πλευράς δεν έχουν σχολιάσει το οτιδήποτε.

Go live your life, Britney!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker