kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Orlando Bloom: Δε θα άλλαζε απολύτως τίποτα στο romance με την Katy Perry

Η σχέση τους συνεχίζει να ανθίζει
Text Size:
  • A
  • A
  • A

dd.jpg

φωτογραφία από IG / Katy Perry
By
KISS 929

Μπορεί κανείς να μην το περίμενε στην αρχή, όμως Orlando Bloom και Katy Perry έχουν δημιουργήσει ένα από τα ομορφότερα και πιο cool romances που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο διεθνές star system και μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε πως δε θα άλλαζε ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια σε όλα έχει ζήσει με τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του.

Σε πρόσφατο επεισόδιο του "What Now?" podcast του Trevor Noah, ο Orlando ανοίχτηκε περισσότερο για τη σχέση του με την Katy, στο πλαίσιο του promo για το docuseries, "Orlando Bloom: To the Edge".

"Δε θα το αντάλλασα με τίποτα, ακόμα και τις φορές που αναρωτιόμαστε και εμείς οι ίδιοι πώς το κάνουμε. Επειδή έχεις αυτές τις δύο γιγάντιες καριέρες και ζωές - και η δική της είναι ακόμα πιο... παγκόσμια ενίοτε. Όμως νομίζω πως συνεχίζω να επιστρέφω σε εκείνη και να προσπαθώ να της κρατάω το χέρι και να την οδηγώ στην άμμο, απλά για να χτίσουμε ένα... κάστρο", δήλωσε σχεδόν ποιητικά ο Bloom.

Μάλιστα, όταν ο Noah σχολίασε πως το ζευγάρι φαίνεται να επιλέγει μία ζωή με σκοπό, γαλήνη και κανονικότητα, ο Orlando επανήλθε σε όλα όσα τον έκαναν να ερωτευτεί σε πρώτο επίπεδο την Katy, στις αρχικές ημέρες της σχέσης τους, πριν καν αποκτήσουν τη μικρή τους Daisy.

"Θεωρώ πως ένα από τα πράγματα που αγαπώ στην Katy είναι ότι, μισεί όταν το λέω αυτό, οπότε πρέπει να προσέξω τις λέξεις μου, όμως η μουσική της είναι παντού, σωστά; Όταν ήρθα στη ζωή της, έπαιζε σε όλα τα ραδιόφωνα, όμως δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ, δεν ήταν τα δικά μου ακούσματα, όμως ερωτεύτηκα την Katheryn, αυτό το κορίτσι από τη Santa Barbara".

Isn't that the cutest thing ever;

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker