kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Celine Dion μιλά για *αυτή* τη viral στιγμή με την Taylor Swift

Flashback στην τελευταία τελετή απονομής των Grammys
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από Marie Claire
By
KISS 929

Viral είχε γίνει η στιγμή ανάμεσα στη Celine Dion και την Taylor Swift κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των φετινών μουσικών βραβείων Grammy και τώρα η θρυλική star βάζει context σε ένα από τα πλέον παρεξηγημένα στιγμιότυπα του 2024.

Η εμφάνιση της Celine Dion στην τελετή απονομής των Grammys ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε και προφανώς, το κοινό της πρόσφερε απλόχερα ένα standing ovation τη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή, έτοιμη να παρουσιάσει την κατηγορία Album of the Year.

Μιλώντας στη Vogue Γαλλίας, η Celine γυρίζει νοητά πίσω σε εκείνη τη στιγμή!

"Ήταν πολύ αγχωτικό, όμως ταυτόχρονα, μία μεγάλη τιμή. Ήταν μαγεία, ήταν ενθουσιασμός. Το  να βλέπω τους fans, να βλέπω το κοινό, να βλέπω τη show business ξανά. Χρειάστηκε πολλή προσπάθεια, χρειάστηκε να δώσω πολλά. Όμως ο γιος μου, ο René Charles, RC ήρθε και μου πρόσφερε την υποστήριξή του", ανέφερε η Celine.

Όταν ανακοινώθηκε ως νικήτρια της κατηγορίας η Taylor για το "Midnights", το ίντερνετ έπεσε να τη φάει την επόμενη μέρα, καθώς από την τηλεοπτική κάλυψη της στιγμής, φάνηκε να σνομπάρει τη Celine και να μην την ευχαριστεί καν παραλαμβάνοντας το βραβείο της, κάτι που αναλύθηκε διεξοδικά και από όλες τις οπτικές γωνίες online.

Η Celine όμως, δεν έμεινε στο drama της υπόθεσης.

"Το να παρουσιάζω αυτό το βραβείο, το album of the year, στην Taylor Swift ήταν τιμή για μένα, επειδή ζει την καλύτερη ζωή της και εγώ είμαι εκείνη που της προσφέρει το βραβείο. Όμως είναι πάντα πολύ, πολύ συγκινητικό όταν σου δίνουν ένα standing ovation", δήλωσε η Celine για το κοινό που τη χειροκρότησε θερμά με την εμφάνισή της.

Love you forever, Celine!

Φωτογραφία: People

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker