kiss-logo
Now playingHAPPY PHARRELL WILLIAMS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Celine Dion: Αισθάνεται δυνατή και αισιόδοξη - Η μεγάλη επιστροφή με νέα φωτογράφιση

Η Celine κοσμεί το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από Noovo Moi
By
KISS 929

Δε μπορούσαμε να το πιστέψουμε, όταν χθες το απόγευμα "έσκασε" στην αρχική μας σελίδα η νέα φωτογράφιση της Celine Dion, αφού θεωρείται η μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης star, ύστερα από τα τελευταία χρόνια που έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αντιμετωπίζοντας το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

Η θρυλική star βρίσκεται στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue, πιο εντυπωσιακή και δυνατή από ποτέ, αφού και η ίδια δηλώνει πως αισθάνεται αισιοδοξία, μιλώντας για την ομορφιά, ειδικά και γενικά.

"Νιώθω τιμή που κάνω μία φωτογράφιση για τη γαλλική Vogue. Είμαι περήφανη που, στα 55 μου, μου ζητήθηκε να αποκαλύψω την ομορφιά μου. Όμως τι είναι η ομορφιά; Η ομορφιά είσαι εσύ, είμαι εγώ, είναι αυτό που έχουμε μέσα μας, είναι τα όνειρά μας, είναι το σήμερα. Σήμερα, είμαι μία γυναίκα που αισθάνεται δυνατή και αισιόδοξη για το μέλλον. Μία μέρα κάθε φορά", δήλωσε η Celine.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε να ακούσουμε τη Celine να μας μιλά από το 2022, οπότε και αποτραβήχτηκε από το επίκεντρο της showbiz, ακυρώνοντας και μία σειρά από προγραμματισμένες εμφανίσεις παγκόσμιας περιοδείας, ανάμεσά τους και η Αθήνα, γι'αυτό αρπάζουμε κάθε ευκαιρία που έχουμε, για να την απολαύσουμε, ειδικότερα γνωρίζοντας τη μεγάλη και καθημερινή μάχη που δίνει στο κομμάτι της υγείας της.

Σε άλλα νέα, το "I Am: Celine Dion", το ντοκιμαντέρ της Celine Dion για το οποίο είχαμε μάθει πριν μερικούς μήνες, πήρε επισήμως ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς καταφθάνει στο Prime Video στις 25 Ιουνίου.

Φωτογραφίες: Vogue

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker