kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Kylie Minogue: Ανάμεσα στα 100 επιδραστικότερα πρόσωπα του πλανήτη

Τι έγραψε για αυτήν ο Chris Martin των Coldplay
Text Size:
  • A
  • A
  • A

kk.jpg

φωτογραφία από IG / Kylie Minogue
By
KISS 929

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, η Kylie Minogue βρίσκεται στη λίστα με τα 100 επιδραστικότερα πρόσωπα του πλανήτη για το 2024, σύμφωνα με το περιοδικό TIME.

Η θρυλική star, που συνεχίζει να είναι relevant και σημαντική στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, ακόμα και μετά από τέσσερις δεκαετίες καριέρας, λαμβάνει ακόμα μία αναγνώριση που της αξίζει, ενώ για την ίδια μιλά στο αντίστοιχο αφιέρωμα, ο Chris Martin των Coldplay.

"Η Kylie Minogue ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ από την τηλεόραση. Ήταν pop star και την είχα παρακολουθήσει στο 'Neighbours' κάθε μέρα για μία δεκαετία. Οπότε όταν ήρθε σε ένα από τα πρώτα shows των Coldplay, ήμουν ήδη fan της για 15 χρόνια", περιέγραψε ο frontman της αγαπημένης μπάντας.

"Ζει τη ζωή της με τόση χάρη και προσεγγίζει κάθε project με τόσο πάθος και αφοσίωση. Πάντα μοιάζει να είναι 10 χρόνια πιο μπροστά από όλους και είναι μία καλλιτέχνιδα που γνωρίζει πώς να υπηρετεί, να δημιουργεί τραγούδια που οι θαυμαστές της θα αγαπούν για χρόνια. Η Kylie δημιουργεί χώρο για όποιον χρειάζεται να αισθανθεί ασφαλής να είναι ο εαυτός του. Όταν την κοιτάζω, βλέπω ελπίδα. Είναι απόδειξη πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν κρίνουν".

Δε ξέρουμε για εσένα, αλλά εμάς κάτι μπήκε στο μάτι μας και μας έπιασε συγκίνηση με αυτά τα λόγια, ενώ η Kylie μέσω του instagram της, ευχαρίστησε το περιοδικό TIME για αυτή την τιμή.

So well-deserved!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker