kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Rihanna: Τρυφερές στιγμές με τον A$AP Rocky στο Coachella

Getting cozy
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Το Coachella, ήδη στο πρώτο του σαββατοκύριακο, μας έδωσε υλικό για εβδομάδες, καθώς αγαπημένοι μας stars έκαναν την εμφάνισή τους στο γνωστό φεστιβάλ, είτε on stage είτε ανάμεσα στο κοινό, όπως η Rihanna και ο A$AP Rocky.

Το ζευγάρι που αγαπάμε να βλέπουμε σε οποιαδήποτε συνθήκη, βρέθηκε στην California το ΣΚ που μας πέρασε, απολαμβάνοντας τις μουσικές στιγμές που προσφέρει απλόχερα το viral φεστιβάλ και δίνοντας σε εμάς αμέτρητα κλικς με τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσά τους, πιο in love από ποτέ ύστερα από την απόκτηση των δύο παιδιών τους!

Rih και A$AP φωτογραφήθηκαν στο Revolve and PizzaSlime πριβέ afterparty, με εξαιρετικό και αλάνθαστο styling όπως πάντα, με την αγαπημένη star να μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά της και τους δυο τους να χορεύουν, να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν την ευκαιρία να περάσουν καλά!

FYI, περιμένουμε αμφότεροι να κάνουν ακόμα μία legendary εμφάνιση στο Met Gala που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, όμως μέχρι τότε, let's frame these pictures!

Φωτογραφίες: Page Six
 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker