kiss-logo
Now playingALWAYS BON JOVI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ryan Gosling: Ο iconic μονόλογος στο "SNL" με έμπνευση τη "Barbie" και την Taylor Swift

Η δική του εκδοχή στο "All Too Well"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί ή στην πραγματικότητα, να αμφισβητήσει το ταλέντο και το χάρισμα του Ryan Gosling, κάτι που αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά στην επική του εμφάνιση ως οικοδεσπότης στο "Saturday Night Live".

Ο λατρεμένος ηθοποιός λειτούργησε ως host στο επεισόδιο του Σαββάτου, με musical guest τον Chris Stapleton, ενώ στον επικό μονόλογό του στην αρχή της εκπομπής, είχε στο πλευρό του τη συμπρωταγωνίστριά του στο "The Fall Guy", Emily Blunt.

Ο Ryan ερμήνευσε μία δική του, προσωπική και ελαφρώς διαφορετική εκδοχή στο "All Too Well" της Taylor Swift, ένα τραγούδι που "ερμηνεύει" τρόπον τινά και στη νέα του ταινία, αυτή τη φορά όμως, αντλώντας έμπνευση από το πόσο αξεπέραστος είναι ο χαρακτήρας του Ken και πόσο ο ίδιος δε φαίνεται να είναι σε θέση να ξεκολλήσει από το iconic Barbie summer που είχαμε όλοι το 2023.

Emily και Ryan χρησιμοποίησαν και τη μεταξύ τους "κόντρα" ανάμεσα σε "Barbie" και "Oppenheimer", αποδεικνύοντας την υπέροχη χημεία τους, ενώ τον μονόλογο μοιράστηκε ακόμα και στα δικά της στόρι η Taylor, λέγοντας πως σκέφτεται να ερμηνεύσει "κατά λάθος" αυτή την version του "All Too Well" όταν επιστρέψει στην περιοδεία της.

Ryan, you're the moment!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker