kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Coachella 2024: Επανένωση on stage για τους No Doubt

Το θρυλικό συγκρότημα ενώθηκε ξανά για το φετινό Coachella
Text Size:
  • A
  • A
  • A

n.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μία από τις κορυφαίες στιγμές για το πρώτο σαββατοκύριακο του Coachella ήταν προφανέστατα και το on stage reunion των No Doubt!

Το θρυλικό συγκρότημα ενώθηκε ξανά στο πλαίσιο του γνωστού φεστιβάλ, προσφέροντας στους fans ένα setlist γεμάτο με αγαπημένες επιτυχίες και φέρνοντας on stage ως guest τη νέα και άκρως ταλαντούχα Olivia Rodrigo, που αν μη τι άλλο, ταιριάζει απόλυτα στο mindset και τη φιλοσοφία των No Doubt.

"Έχουν περάσει 9 γα**μένα χρόνια", φώναξε από σκηνής η Gwen Stefani, έχοντας στο πλευρό της τους Tony Kanal, Tom Dumont και Adrian Young, αφού αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίζονταν μαζί μετά από σχεδόν μία δεκαετία. "Σκεφτόμουν πως έπρεπε να ξεσκονίσουμε τα παλιά", ανέφερε με χιούμορ η frontwoman του συγκροτήματος.

Οι No Doubt έμειναν πιστοί στο διάρκειας 80 λεπτών setlist που είχαν υποσχεθεί, προσφέροντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους και ενθουσιάζοντας το κοινό που χαρακτήρισε τη νοσταλγική εμφάνισή τους ως "απολύτως εκπληκτική", "τόσο iconic" και "ένα από τα καλύτερα performance αυτής της χρονιάς".

Legends!

Φωτογραφίες: Page Six

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker