kiss-logo
Now playingSUMMER WINE VILLE VALO & NATALIA AVELON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Millie Bobby Brown: Θα την παντρέψει συμπρωταγωνιστής της από το "Stranger Things"

Ευκαιρία για το ultimate reunion
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορεί η τελευταία σεζόν του "Stranger Things" να προετοιμάζεται, αλλά πέραν των επαγγελματικών, ευκαιρία για το απόλυτο reunion θα έχει όλο το cast στον επερχόμενο γάμο της Millie Bobby Brown με τον Jake Bongiovi, που όπως όλα δείχνουν, θα τελέσει με κάθε επισημότητα ο Matthew Modine.

Ο συμπρωταγωνιστής της Millie στο "Stranger Things" φαίνεται πως έχει αποκτήσει την αντίστοιχη άδεια, που του επιτρέπει να τελεί γαμήλιες τελετές, οπότε θα είναι υπεύθυνος για την όμορφη στιγμή της αγαπημένας star με το αμόρε της.

"Έχω μία από αυτές τις άδειες, για να παντρεύω κόσμο και η Millie σκέφτηκε πως θα ήταν εκπληκτικό και μετά το ίδιο υποστήριξε και ο Jake", δήλωσε πρόσφατα ο Matthew, ο οποίος στο "Stranger Things" υποδυόταν τον Dr. Martin Brenner.

"Είναι κάτι τόσο όμορφο να είσαι σε θέση να ενώσεις δύο ανθρώπους με το ιερό μυστήριο του γάμου", ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, που είναι παντρεμένος με την Caridad Rivera εδώ και 44 χρόνια, υποστηρίζοντας πως όταν ο γάμος πετυχαίνει είναι απλά... μοναδική εμπειρία!

Ανυπομονούμε για αυτή τη στιγμή!

Φωτογραφίες: E! Online

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker