kiss-logo
Now playingRITMO BLACK EYED PEAS FEAT. J BALVIN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

"Beetlejuice Beetlejuice": Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της μεγάλης επιστροφής

Δες το νέο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού
Text Size:
  • A
  • A
  • A

jj.jpg

φωτογραφία από Byrdie
By
KISS 929

Έγινε πραγματικότητα αυτό που πολλοί fans περίμεναν, καθώς πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για το "Beetlejuice Beetlejuice"!

Το διάρκειας ενός λεπτού βίντεο δείχνει μία πρώτη εικόνα της μεγάλης επιστροφής για τους ήδη γνωστούς κινηματογραφικούς χαρακτήρες, αλλά και για τους καινούργιους που θα ενσωματωθούν στο project, με την Jenna Ortega να αναλαμβάνει τον ρόλο της Astrid, ως κόρη της iconic Lydia Deetz που είχε υποδυθεί η Winona Ryder, η οποία επανέρχεται στη νέα αυτή εκδοχή.

Επιστροφή επίσης, για την Catherine O’Hara ως Delia Deetz, με τις τρεις αυτές γενιές της οικογένειας Deetz να εμφανίζονται σε μία κηδεία κατά τη διάρκεια του νέου trailer.

"Ακόμα στοιχειωμένη από τον Beetlejuice, έρχονται τα πάνω-κάτω στη ζωή της Lydia όταν η επαναστατική έφηβη κόρη της, Astrid, ανακαλύπτει μία μυστηριώδη μακέτα της πόλης στη σοφίτα και η πύλη στο Afterlife ανοίγει κατά λάθος. Με προβλήματα και στα δύο βασίλεια, είναι ζήτημα χρόνου μέχρι κάποιος να πει το όνομα του Beetlejuice τρεις φορές και ο σκανταλιάρης δαίμονας να απελευθερώσει το δικό του χάος", αναφέρεται στην περιγραφή της νέας ταινίας.

Στο βίντεο μάλιστα, χρησιμοποιείται και μία spooky και πιο αργή εκδοχή του "Day-O" από Harry Belafonte, το οποίο είχε ενσωματωθεί και στην original ταινία του 1988.

Το "Beetlejuice Beetlejuice" αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2024.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker