kiss-logo
Now playingWHAT IS LOVE HADDAWAY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Taylor Swift - Travis Kelce: Εξωτικές διακοπές στις Μπαχάμες

Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Έχοντας ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά τους, Taylor Swift και Travis Kelce απολαμβάνουν την ευκαιρία να απομακρυνθούν για λίγο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, με εξωτικές διακοπές στις Μπαχάμες.

Η Taylor δεν πρόκειται να επιστρέψει στη σκηνή της Eras Tour για περίπου δύο μήνες, ύστερα από την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της σε Αυστραλία και Σιγκαπούρη, ενώ ταυτόχρονα ο Travis δεν ακολουθεί το αυστηρό πρόγραμμα της ομάδας του, κάτι που προφανώς τους δίνει την ευκαιρία να απολαύσουν τον χρόνο τους από κοινού και να "κρυφτούν" για λίγο στη δική τους αγαπησιάρικη φούσκα.

Έτσι, σύμφωνα με ορισμένες πολύ θολές φωτογραφίες, το ζευγάρι βρίσκεται στις Μπαχάμες, απολαμβάνοντας time-off, με το Us Weekly να αναφέρει πως λίγο πριν από αυτό το ταξίδι, είχαν γεύμα στο Bird Street Club, ένα πριβέ club στο West Hollywood, μαζί με τον Disney CEO Bob Iger και τη σύζυγό του, Willow Bay.

"Έχουν επικεντρωθεί στη ξεκούραση και την ανάρρωσή τους, στη χαλάρωση στο σπίτι και στον χρόνο που έχουν να τσιλάρουν μαζί, χωρίς πολλά-πολλά. Απολαμβάνουν νύχτες με ταινίες και το διάλειμμά τους από το buzz της καριέρας τους, έχοντας ποιοτικό χρόνο με φίλους και οικογένεια", δηλώνει πηγή εκ των έσω.

We love to see that!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker