kiss-logo
Now playingJUST LIKE A PILL PINK
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Taylor Swift: Ρεκόρ για την "Eras Tour" ταινία της στο Disney+

Έκανε πρεμιέρα στη γνωστή πλατφόρμα streamign την Πέμπτη 14 Μαρτίου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο η Taylor Swift να σημειώσει νέο ρεκόρ φέρνοντας την "Eras Tour" ταινία της στο Disney+.

Η θρυλική - πλέον - μουσική ταινία έκανε πρεμιέρα στη γνωστή πλατφόρμα streaming, την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα, την Πέμπτη 14 Μαρτίου, μία ημέρα νωρίτερα από αυτό που αρχικά είχε προγραμματιστεί, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στους φανατικούς θαυμαστές της Αμερικανίδας star.

Η blockbuster ταινία έγινε επίσημα, το most-streamed music special of all time του Disney+ μέσα σε μόλις τρεις ημέρες από την πρεμιέρα του, σημειώνοντας συνολικά 16.2 εκατομμύρια ώρες θέασης.

Με αυτά τα δεδομένα, ξεπέρασε άλλα μουσικά specials, ακόμα και της ίδιας της Tay, όπως το "Folklore: The Long Pond Studio Sessions", αλλά και τα "Elton John: Farewell From Dodger Stadium", "Black Is King: A Film by Beyoncé" και "The Beatles: Get Back".

Βέβαια, σε αυτό βοήθησε πως η εκδοχή της ταινίας για το Disney+ και η "επίσημη" (Taylor's Version) είχε και αποκλειστικό περιεχόμενο που δεν είχε δοθεί τους προηγούμενους μήνες, συμπεριλαμβάνοντας το πλήρες setlist της συναυλίας, μαζί με τα "Cardigan", "Maroon", "Death by a Thousand Cuts", "You Are in Love" και "I Can See You" για πρώτη φορά.

We keep on celebrating TayTay!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker