kiss-logo
Now playingFROZEN MADONNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Zayn Malik: Αποκάλυψε πώς είχε σώσει τον Harry Styles από ατύχημα σε συναυλία των 1D

Η πυροτεχνική αναποδιά σε show του συγκροτήματος
Text Size:
  • A
  • A
  • A

o.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Σε ένα νέο επεισόδιο του "Hot Ones" από τον Sean Evans, ο Zayn Malik αποκάλυψε πώς είχε σώσει τον Harry Styles από μία πυροτεχνική αναποδιά κατά τη διάρκεια παλαιότερης συναυλίας των One Direction.

"Είναι πραγματικά απίστευτο, γιατί το σκηνικό με έκανε να φαίνομαι πολύ καλός. Στη σκηνή, ο Harry ήταν ακριβώς δίπλα στα πυροτεχνικά και εκείνο ήταν έτοιμο να εκραγεί, επειδή ήταν προγραμματισμένο. Είχε μία πετσέτα γύρω από το κεφάλι του και είχε το κεφάλι του πάνω από το πυροπτεχνικό, γιατί δεν είχε δει ότι βρισκόταν σε εκείνο το σημείο", αποκάλυψε ο Zayn κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

"(Στο βίντεο) με βλέπεις να τρέχω από τη μία άκρη της σκηνής στην άλλη και να τον σπρώχνω από εκεί που στεκόταν. Και μετά το πυροτεχνικό εκρήγνυται ακριβώς μπροστά από το πρόσωπό του - ήταν πραγματικά πολύ επικίνδυνο", περιέγραψε ο Zayn, αναφερόμενος σε ένα σκηνικό που είχε σημειωθεί σε show των 1D το 2013, όπου ο Harry ήταν πολύ απασχολημένος να σκουπίζει το πρόσωπο και τα μαλλιά του με μία πετσέτα, χωρίς να προσέχει πού πηγαίνει και ενώ ο Niall Horan και ο Liam Payne συνεχίζουν τη δουλειά τους, business as usual, μόνο ο Louis Tomlinson φαίνεται να προσέχει πως κάτι έχει συμβεί.

Thank you, Zayn FOR YOUR SERVICE TO THE WORLD!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker