kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

*NSYNC: Το reunion on stage μετά από μία δεκαετία

Η μία βραδιά στο Los Angeles που τους έφερε όλους μαζί
Text Size:
  • A
  • A
  • A

n.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Η στιγμή που οι fans περίμεναν εδώ και μήνες, πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles, καθώς οι *NSYNC βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί στο ίδιο stage, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου album από τον Justin Timberlake.

Ο καινούργιος δίσκος του JT είναι πλέον διαθέσιμος, καθώς το "Everything I Thought It Was" κυκλοφόρησε επίσημα την Παρασκευή 15 Μαρτίου και στο πλαίσιο του promo, ο Justin είχε διοργανώσει ορισμένες one night only εμφανίσεις σε διάφορα σημεία, πιο πρόσφατο το Los Angeles, όπου έκανε τα όνειρα των fans πραγματικότητα, αποκαλύπτοντας on stage το reunion των *NSYNC.

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος πολύ θα ήθελαν μία κανονική επιστροφή, με δίσκο και περιοδεία, όμως και αυτό μας κάνει, αφού στο "Everything I Thought It Was" συμπεριλαμβάνεται συνεργασία με το αξεπέραστο boy band στο track "Paradise".

Τελευταία φορά που οι *NSYNC είχαν βρεθεί μαζί στη σκηνή, προκειμένου να ερμηνεύσουν επιτυχίες τους, ήταν το 2013 και σε αυτή τη μία βραδιά στο Los Angeles έδωσαν στο κοινό τα "Bye Bye Bye", "Girlfriend" και -φυσικά- "It’s Gonna Be Me".

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker