kiss-logo
Now playingSOMEONE LIKE YOU ADELE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Selena Gomez: Τι εξομολογείται για το αρνητικό self-talk των προηγούμενων χρόνων

Η αγαπημένη star αποκαλύπτει πως είχε πιάσει πάτο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από The Today Show
By
KISS 929

Ένα συναισθηματικό flashback έκανε η Selena Gomez σε νέα της συνέντευξη, αναφερόμενη στο αρνητικό self-talk που έκανε στον εαυτό της τα προηγούμενα χρόνια και πώς αυτό είχε αποτυπωθεί σε ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της το 2022.

Η Selena το 2022 είχε κυκλοφορήσει στο Apple TV+ το ντοκιμαντέρ "My Mind & Me", που έδινε μία εικόνα για τη μάχη της αγαπημένης star με τη διπολική διαταραχή και τις δυσκολίες της με την εικόνα του σώματός της, αλλά και τον Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο που αντιμετωπίζει.

"Με αρρωσταίνει να ακούω τα πράγματα που έλεγα για τον εαυτό μου στην αρχή του ντοκικμαντέρ. Με εξουθενώνει", δήλωσε η Selena για το ντοκιμαντέρ που κάλυπτε σχεδόν μία δεκαετία της ζωής της και συγκεκριμένα, έξι χρόνια.

"Όμως νομίζω πως όλοι μπορούν να ταυτιστούν με αυτό το συναίσθημα. Είναι σημαντικό να μιλάς στον εαυτό σου με καλοσύνη, αλλά δε νομίζω πως το καταλάβαινα πραγματικά αυτό. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που νοιάζονταν για μένα περισσότερο από ό,τι νοιαζόμουν εγώ για τον εαυτό μου και ειλικρινά ήθελαν να κάνω πράγματα που δεν ήμουν έτοιμη να κάνω. Είχα πιάσει πάτο και έπρεπε να γίνουν όλα στον δικό μου χρόνο".

We get it, Selena, για αυτό και είναι διπλά σημαντικό που πλέον, τη βλέπουμε να χαμογελά και να ζει τη ζωή της με την ελευθερία και την ομορφιά που της αξίζει!

Love you, gurl!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker