kiss-logo
Now playingTATE MCRAE GREEDY (KISS INTRO) TATE McRAE
On airKissFM -
Listen live on kiss

Ariana Grande: Εξηγεί γιατί αγαπά τόσο την "Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού"

Η ταινία που έδωσε έμπνευση στο νέο album "eternal sunshine"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε πλέον να απολαύσουμε το ολοκαίνουργιο album της Ariana Grande, "eternal sunshine", έμπνευση για τον τίτλο του οποίου υπήρξε ξεκάθαρα η ταινία των Jim Carrey και Kate Winslet, "Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού".

Η Ari, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Zane Lowe, για να προμοτάρει το "eternal sunshine", εξήγησε την αγάπη της για αυτή την ταινία, αλλά και τι κάνει ξεχωριστό τον αγαπημένο ηθοποιό.

"Είμαι τεράστια fan του Jim Carrey", δήλωσε όταν ο Lowe παρατήρησε πως πρέπει να ήταν αρκετά μικρή σε ηλικία όταν παρακολούθησε την ταινία για πρώτη φορά (η οποία είχε κυκλοφορήσει επίσημα το 2004). "Δε ξέρω εάν το γνωρίζεις, όμως το πρώτο μου online όνομα ήταν JimCarreyFan42. Πάντα ήταν αγαπημένος μου", ανέφερε η Ari.

Η star μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει κάνει τατουάζ μία φράση του Carrey από την ταινία του "The Truman Show", ενώ σημείωσε πως από κοντά ήταν ακόμα καλύτερος από ό,τι θα μπορούσε να είχε φανταστεί (η Ariana είχε κάνει guest-star ως Piccola Grande, στο "Pickle Fairy of Hope", τη σειρά του Carrey στο το 2020).

"Ξέρεις που μερικές φορές νιώθεις άγχος που θα συναντήσεις ορισμένους ανθρώπους, γιατί ποτέ δε ξέρεις πώς ακριβώς θα είναι και αυτό σου φαίνεται κάπως τρομακτικό; Εκείνος δε θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Τον αγαπώ τόσο πολύ, ακόμα περισσότερο αφότου τον γνώρισα", ενώ η Ari αναφέρθηκε και στην ταινία "Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού".

"Νομίζω η ταινία είναι τόσο αγαπημένη, επειδή τόσοι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν γνωρίζοντας πως κάτι δεν είναι σωστό (σε μία σχέση), αλλά αγαπούν τόσο πολύ και θέλουν να μείνουν. Νομίζω ότι ταίριαξε με το πώς αυτά τα τραγούδια έχουν μικρά δείγματα από αυτό το θεματικό μοτίβο. Πραγματικά εμπνεύστηκα από την ταινία".

Στρίμαρε το νέο album της Ari, "eternal sunshine"!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker