kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Camila Cabello: Τι αποκάλυψε για την παρορμητική απόφαση να γυρίσει στον πρώην Shawn Mendes

Η Camila εξήγησε επίσης και γιατί χώρισαν για δεύτερη φορά
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Το saga με την Camila Cabello και τον Shawn Mendes, πραγματικά μας είχε απασχολήσει για χρόνια ολόκληρα και έχοντας πάρει μία απόσταση από αυτή την εμπειρία και τη σχέση, η διάσημη star αποφάσισε πως είναι ένα καλό σημείο να μιλήσει για αυτό το κομμάτι της ερωτικής της ιστορίας, που σίγουρα είχε έντονα συναισθήματα.

Η Camila παραχώρησε μία καινούργια συνέντευξη στο podcast "Call Her Daddy" και εκεί αναφέρθηκε στην "παρορμητική" απόφαση να τα βρει για δεύτερη φορά με τον πρώην Shawn Mendes, αλλά και τι ήταν εκείνο που τους οδήγησε ξανά στον χωρισμό.

"Πάντα θα νοιάζομαι για εκείνον και θα τον αγαπώ. Είναι τόσο καλός άνθρωπος. Είμαι τυχερή, γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν πρώην που είναι απαίσιοι, όχι όμως εκείνος. Είναι πολύ ευγενικός, καλός άνθρωπος", δήλωσε η Camila για τον Shawn με τον οποίο είχαν χωρίσει πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2021 και λίγο αργότερα, την άνοιξη του 2023 είχαν προσπαθήσει ξανά, με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν στο Coachella, αλλά και σε μία από τις συναυλίες της Eras Tour με την Taylor Swift.

"Δεν ήταν καν απόφαση (να χωρίσουμε ξανά). Νομίζω πως ήταν η αίσθηση πως κάτι δεν κολλούσε και δεν ένιωθα πως ήταν σωστό. Ευτυχώς, βρισκόμουν σε ένα τέτοιο σημείο της ζωής μου, που χρειαστήκαμε και οι δύο λιγότερο χρόνο να καταλήξουμε πως δε θα έπρεπε να προσπαθούμε τόσο σκληρά, για να είμαστε μαζί και να πούμε πως 'όλα καλά, προχωράμε'. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου είναι να μείνεις με ένα 'τι θα γινόταν αν;'", δήλωσε η Camila, επιβεβαιώνοντας πως αυτή την περίοδο είναι single και της αρέσει!

You do you, honey!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker