kiss-logo
Now playingCHASE THE SUN PLANET FUNK
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Γιατί ο Calvin Harris φοβάται τον έλεγχο στα αεροδρόμια;

Ο διάσημος DJ και παραγωγός έχει βρει την πιο περίεργη... "θεραπεία" για το jet lag
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από DJ Times
By
KISS 929

Ο Calvin Harris μάλλον δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ άνετα στα αεροδρόμια, γιατί ποτέ δε ξέρει εάν θα τον σταματήσουν στον έλεγχο με αυτά που κουβαλάει πάνω του.

Και δεν αναφερόμαστε σε κάποιον περίεργο εξοπλισμό ή σε κάτι άλλο που θα μπορούσε να "χτυπήσει" στον έλεγχο του αεροδρομίου, αλλά σε... μία εξάδα αυγά! Ναι, καλά διάβασες, εξάδα αυγά!

"Ήμουν σε μία πτήση της British Airways μερικές εβδομάδες πριν, και η αεροσυνοδός μου είπε πως δεν είχε ποτέ ξανά δει κάποιον να ανοίγει αυγά και να τα ρίχνει μέσα στο στόμα μου ενώ βρίσκεται στο κάθισμά του. Αλλά αυτός ήμουν εγώ. Αυτό κάνω", δήλωσε ο διάσημος DJ και παραγωγός σε νέα του συνέντευξη.

"Μου αρέσει να ξεφορτώνομαι το ασπράδι, οπότε να μένει μόνο ο κρόκος. Έχω καταλήξει πως αντιμετωπίζει το jet lag. Απλά τα βάζεις στην τσάντα σου. Απορώ και που με άφησαν στην ασφάλεια να περάσω έτσι, γιατί στα δικά μου μάτια αυτό είναι υγρό. Όμως δε με έχουν σταματήσει ποτέ".

Μήπως, επειδή είσαι εσύ, Calvin;

Σε άλλα νέα πάντως, ο Harris έκανε την εμφάνισή του στα BRIT Awards μαζί με την Ellie Goulding, ερμηνεύοντας on stage την τελευταία τους συνεργασία "Miracle" που πρωτοστάτησε την περσινή χρονιά στα βρετανικά charts, ενώ ταυτόχρονα κέρδισε στην κατηγορία best dance act!

Δες τη συνέντευξη του Calvin!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker