kiss-logo
Now playingHOUDINI (KISS INTRO) DUA LIPA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Miley Cyrus: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για το ερωτικό τρίγωνο της μαμάς και της αδερφής της

Το drama είναι πολύ πραγματικό
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ένα κάποιο drama φαίνεται πως ζει η οικογένεια της Miley Cyrus, καθώς αποκαλύφθηκε πως ο νέος πατριός της διάσημης star, πριν παντρευτεί τη μητέρα της, είχε σχέση με την αδερφή της.

Αμήχανο τουλάχιστον!

Σε όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου που μας πέρασε, αυτό το οικογενειακό drama ήταν ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης και gossip που κυριάρχησαν στα διεθνή tabloids, καθώς είναι άβολο να υπάρχει ένα τέτοιο ερωτικό τρίγωνο εντός της οικογένειάς σου, για το οποίο η Miley φαίνεται πως δεν είχε ιδέα.

Συγκεκριμένα, η αδερφή της Noah σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είχε σχέση με τον γνωστό ηθοποιό του "Prison Break", Dominic Purcell, τον οποίο μόλις πέρυσι παντρεύτηκε με τιμές και δόξες η μητέρα της, Tish, έχοντας "κλέψει" ουσιαστικά τον σύντροφο της κόρης της, κάτι που εξηγεί και γιατί η Noah δεν ήταν παρούσα στη γαμήλια τελετή.

Με βάση τις πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Miley δεν είχε ιδέα για όλη αυτή τη δυναμική των σχέσεων ανάμεσα στους τρεις τους και μόλις έμαθε τα καθέκαστα, μίλησε ευθέως με τη μητέρα της. Χωρίς να υποστηρίζει όλο αυτό το drama και βρίσκοντας τουλάχιστον περίεργο αυτό το ερωτικό τρίγωνο, η διάσημη star δεν έχει σκοπό να ξεκόψει τη μητέρα της από τη ζωή της, αφού στο τέλος της ημέρας θέλει να είναι ευτυχισμένη και αυτή τη στιγμή, η ευτυχία της έρχεται από τον Dominic.

Η οικογένεια πάντως, φαίνεται να έχει χωριστεί στα δύο, με τη Miley να στρέφεται προς τη μητέρα της και τη Noah προς τον μπαμπά της.

Φωτογραφία: TMZ

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker