kiss-logo
Now playingEVERYTIME WE TOUCH MAGGIE REILLY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Rihanna: Η πρώτη ολοκληρωμένη συναυλία της μετά από 8 χρόνια

Η εμφάνιση σε πριβέ γαμήλιο πάρτι
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Rihanna βρέθηκε στην Ινδία τις προηγούμενες ημέρες, μαζί με τον σύντροφό της A$AP Rocky, καθώς εμφανίστηκε ζωντανά στο πριβέ γαμήλιο πάρτι των Anant Ambani και Radhika Merchant.

Το "παρών" σε αυτό το πάρτι έδωσε όλη η αφρόκρεμα του επιχειρηματικού κόσμου και όχι μόνο, ενώ ουσιαστικά ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη και κανονική συναυλία για τη Rihanna μετά από 8 χρόνια.

Μπορεί η αγαπημένη star να είχε εμφανιστεί και πέρυσι στον μεγάλο τελικό του Super Bowl, όμως στην πραγματικότητα η τελευταία της συναυλία ήταν το 2016 κατά τη διάρκεια της περιοδείας της για το album "Anti".

Το ζευγάρι θα παντρευτεί επισήμως στα μέσα του Ιουλίου, όμως αποφάσισαν να το γιορτάσουν από τώρα με μία guest list που έφτασε τα 1.200 άτομα, ανάμεσά τους οι Bill Gates, Mark Zuckerberg, Sunder Picha, Ivanka Trump και ο Bollywood celebrity Shah Rukh Khan.

"Το show ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν είχα κάνει ένα κανονικό show εδώ και 8 χρόνια", δήλωσε και η ίδια η RiRi, "χτίζοντας" ένα set list με συνολικά 19 τραγούδια ("Bitch Better Have My Money", "Work", "Umbrella", "Stay", "All of the Lights", "We Found Love", "Diamonds" και άλλα), ενώ για αυτή της την εμφάνιση φημολογείται πως έφυγε από τη χώρα περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη.

Τόσο ο Ambani όσο και η Merchant προέρχονται από τεράστιες οικογένειες των επιχειρήσεων, οπότε όλη αυτή η χλιδή ήταν πολύ λογική και αναμενόμενη, ενώ το ίντερνετ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μικρά snippets από την εμφάνιση της Rih.

Και αυτό μας θύμισε ακόμα περισσότερο πόσο χρειαζόμαστε νέα μουσική από εκείνη! Αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε υπομονή μέχρι να νιώσει έτοιμη!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker