kiss-logo
Now playingBACK TO YOU LOST FREQUENCIES, ELLEY DUHE, X AMBASSADORS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Olly Alexander: Το ρίσκο συμμετοχής στη Eurovision με το U.K.

Το φετινό entry για το Ηνωμένο Βασίλειο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

o.jpg

φωτογραφία από Eurovoix
By
KISS 929

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αφού ο Olly Alexander των Years & Years είναι εκείνος που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Σουηδία.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision για το 2024 θα πραγματοποιηθεί φυσικά, στο Malmö της Σουηδίας και ο Olly θα εκπροσωπήσει εκεί το U.K. με το "Dizzy", το οποίο έγραψε μαζί με τον Danny L Harle.

"Ξεκινήσαμε με τη λέξη dizzy, επειδή την είχα μέσα στο μυαλό μου και μου άρεσε. Σκεφτόμουν διασκεδαστικά πράγματα που θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν ζαλάδα και θυμάμαι να λέω 'ζαλισμένος από τα φιλιά σου' και έτσι χτίσαμε το τραγούδι", δήλωσε ο Olly σε συνέντευξή του στον Graham Norton.

Στο ίδιο interview μάλιστα, χαρακτήρισε και τη συμμετοχή του στη Eurovision ως μία κίνηση με ρίσκο.

"Όλοι βρίσκονται εκεί, για να κριτικάρουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, όμως πιστεύω πως αυτό θα είναι διασκεδαστικό".

Μακάρι να είναι αυτή ακριβώς η εμπειρία για τον Olly, τον οποίο μάθαμε και αγαπήσαμε μέσω των Years & Years και των τεράστιων συνεργασιών που έχει κάνει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, όπως εκείνη με τον Elton John.

Το επίσημο βίντεο του "Dizzy" κυκλοφορεί το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου, σε σκηνοθεσία του Colin Solal Cardo.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker