kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει πως δεν ένιωσε ποτέ αγάπη από τη ναρκισσιστική μητέρα της

Στη δημοσιότητα το ντοκιμαντέρ "The Greatest Love Story Never Told"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από Celebrity Wire
By
KISS 929

Το πραγματικό backstage στη ζωή της Jennifer Lopez το πήραμε (τελικά) μέσα από το ντοκιμαντέρ "The Greatest Love Story Never Told", όπου η Λατίνα star αποκάλυψε και πτυχές της παιδικής της ηλικίας, στην οποία δεν είχε την αγάπη που χρειαζόταν από τους γονείς της.

Η Jenny μεγάλωσε στο Bronx, όπως γνωρίζουμε, και ήταν το μεσαίο παιδί σε μία πενταμελή οικογένεια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μη λάβει την αγάπη που είχε ανάγκη.

"Όσο μεγάλωνα, έψαχνα πάντα κάποιος να με κάνει να αισθανθώ ότι με αγαπούν. Ήμουν το μεσαίο παιδί, όχι το μωρό, όχι το πρωτότοκο και κάπου χάνεσαι ανάμεσα σε όλο αυτό", δήλωσε στο ντοκιμαντέρ της η Jennifer, αναφερόμενη στις αδερφές της Leslie και Lynda.

Και αυτά δεν είναι τα μοναδικά μέλη για τα οποία μιλά η Lopez, καθώς φυσικά αναφέρεται και στους γονείς της, Guadalupe Rodriguez και David Lopez, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο στα '90s.

"Ένιωθα πολύ παραμελημένη από τον μπαμπά μου, γιατί πάντα δούλευε νυχτερινές βάρδιες και μετά όλη την ημέρα ήθελε να κοιμάται και δεν ένιωθα πως ήμουν αρκετά συνδεδεμένη με εκείνον. Η μαμά μου ήταν ναρκισσιστική, το κέντρο της προσοχής, η ζωή του πάρτι, αυτός ο τύπος ανθρώπου".

Μάλιστα, η Jenny είχε αναφερθεί σε αυτή τη σχέση και κατά τη διάρκεια του "Halftime" στο Netflix.

"Η μαμά μου είναι μία απίστευτα περίπλοκη γυναίκα και κουβαλά πολλά, ήθελε να είμαστε ανεξάρτητες και να μην βασιζόμαστε ποτέ σε έναν άνδρα. Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να επιβιώσουμε και αυτό την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε και σκληρή. Μας χτυπούσε απίστευτα πολύ", ανέφερε η Loper για τη μητέρα της, με την οποία στο παρελθόν είχε χρειαστεί να απομακρυνθούν, προκειμένου να βρουν το πώς ακριβώς θα είναι η μία στη ζωή της άλλης.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, η διάσημη star μίλησε και για κακοποιητικές ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν της.

"Το να σε ρίχνουν δεξιά κι αριστέρα και να σε κακομεταχειρίζονται σωματικά, δεν είναι απολαυστικό. Δεν ήμουν ποτέ σε μία σχέση που με χτυπούσαν, ευχαριστώ τον Θεό για αυτό. Όμως με έχουν κακομεταχειριστεί σωματικά και έχω ζήσει και καναδυό άλλα δυσάρεστα πράγματα. Δύσκολα. Χωρίς σεβασμό".

Αυτή είναι η πλευρά της Jenny που θέλουμε να βλέπουμε πιο συχνά... Αληθινή, με ειλικρίνεια, αποκαλυπτική!

Love you, Jenny!

Φωτογραφία: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker