kiss-logo
Now playingEVERYBODY (BACKSTREET'S BACK) BACKSTREET BOYS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ariana Grande: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ethan Slater και το drama των tabloids

Όσα δήλωσε στο The Zach Sang Show
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από The Zach Sang Show
By
KISS 929

Με το νέο της album "eternal sunshine" να είναι προ των πυλών, η Ariana Grande έδωσε μία συνέντευξη, μιλώντας πρώτη φορά για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στο "Wicked", Ethan Slater, αλλά και όλο το drama που ξετυλίχτηκε γύρω από τις προηγούμενες συνδέσεις τους με ανθρώπους.

Για την ιστορία και σε περίπτωση που δε θυμάσαι, κατά τη διάρκεια του 2023 η Ariana ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Dalton Gomez, ενώ ταυτόχρονα ξέσπασαν οι φήμες για το ειδύλλιό της με τον Ethan, το οποίο όμως πήρε πολύ δραματικές διαστάσεις.

Ο Ethan είχε τη δική του προσωπική ζωή πριν την Ariana και η πρώην σύζυγός του, Lilly Jay τοποθετήθηκε δημοσίως, κατηγορώντας την Ariana πως τη διέλυσε το σπίτι και πως δεν είναι "a girl’s girl" (μιας που "έκλεψε" τον άνδρα κάποιας άλλης γυναίκας).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να ξεκινήσει μία αποκαθήλωση της Ari online, καθώς κόσμος και κοσμάκης άρχισε να τοποθετείται εναντίον της, με την αγαπημένη star να δέχεται απίστευτα επίπεδα hate διαδικτυακά.

Για όλα αυτά, μίλησε πρώτη φορά στο Zach Sang Show, τουλάχιστον εμμέσως πλην σαφώς.

"Το ξέρουμε αυτό για τα tabloids και για τα media - είμαι τρελή; Δεν το ξέρουμε; Επιλεκτικά θυμόμαστε πως αυτό είναι που κάνουν τα tabloids στους ανθρώπους, ειδικά στις γυναίκες, ανάλογα με το εάν συμπαθούμε το εκάστοτε άτομο. Επιλεκτικά αφήνουμ χώρο για ανθρωπιά, για τις διαφοροποιήσεις σε μία ιστορία", δήλωσε η Ari.

Όταν μάλιστα τη ρώτησε ο Zach εάν έχει να σχολιάσει κάτι για όσα γράφτηκαν, η ίδια απάντησε πως έχει και μάλιστα πολλά.

"Δε θα μας φτάσει ο χρόνος. Δε χρειάζεται να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, όμως εννοείται πως υπάρχει μία ανικανοποίητη δυσαρέσκεια, ένα ανεξήγητο διαβολεμένο συναίσθημα όταν βλέπεις τον κόσμο να παρεξηγεί τους ανθρώπους που αγαπάς και εσένα", σχολίασε η Ariana και όπως φαίνεται, ό,τι χρειάζεται να πει, θα το κάνει μέσω του "eternal sunshine".

"Λέει τα πάντα και τίποτα ταυτόχρονα. Είναι πολύ ασαφές και πολύ συγκεκριμένο, όλα μαζί. Ήταν σίγουρα η πιο συναισθηματική δημιουργική διαδικασία για μένα, σίγουρα".

Give the girl a break!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker