kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας "This Is Me… Now: A Love Story"

Κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

x.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Έτοιμη να πει την ιστορία της με τα δικά της λόγια είναι η Jennifer Lopez και αυτό αποδεικνύεται ήδη μέσα από το πρώτο trailer για την ταινία της "This Is Me… Now: A Love Story", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου, την ίδια ημερομηνία που θα δοθεί σε κυκλοφορία και το νέο της studio album, με τίτλο "This Is Me… Now".

Η ταινία, της οποίας το πρώτο trailer εντυπωσιάζει, παρουσιάζει την πορεία και την ιστορία της Lopez με τους δικούς της όρους και από τη δική της οπτική γωνία, προσφέροντας ένα οπτικοακουστικό θέαμα που οι fans θα μπορούν να απολαύσουν στο Amazon Prime.

Μερικά από τα ονόματα που συμπληρώνουν την Jenny σε αυτό το πρότζεκτ είναι φυσικά ο σύζυγός της Ben Affleck, αλλά και οι Fat Joe, Trevor Noah, Kim Petras, Post Malone, Keke Palmer, Sofia Vergara, Jenifer Lewis, Jay Shetty, Neil deGrasse Tyson, Sadhguru, Derek Hough μεταξύ άλλων.

"Ξέρω τι λένε για εμένα... Για τους αθεράπευτα ρομαντικούς... Πως είναι αδύναμοι. Όμως εγώ δεν είμαι αδύναμη", ακούγεται σε voice over η Jennifer Lopez, ενώ η ταινία περιγράφεται ως "η πορεία της Jennifer Lopez προς την αγάπη, μέσα από τα δικά της μάτια. Με φανταστικά κοστούμια, χορογραφίες που κόβουν την ανάσα και γεμάτα stars cameos, ένα πανόραμα με την ενδοσκοπική ρετροσπεκτίβα της ανθεκτικής καρδιάς της Jennifer".

Δείτε το τρέιλερ:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker