kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Taylor Swift: Χάρισε το κασκόλ της σε fan που πάγωνε κατά τη διάρκεια αγώνα NFL

Sweet soul
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Taylor Swift σίγουρα ζει την καλύτερη ζωή της και ενώ ο μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά της έχει ΚΑΠΩΣ ηρεμήσει τις τελευταίες ημέρες, εννοείται πως συνεχίζει να κεντρίζει τα βλέμματα κάθε φορά που πάει στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα του συντρόφου της, Travis Kelce.

Αυτό έκανε πριν μερικές ημέρες, στον παγωμένο αγώνα των Chiefs-Dolphins, όπου οι θερμοκρασίες ήταν επικίνδυνα χειμωνιάτικες, με αποτέλεσμα η Tay να κάνει την πιο τρυφερή κίνηση για μία fan που πάγωνε στις κερκίδες.

Την αποκάλυψη έκανε η τυχερή Beth Vancil, που βρισκόταν στο γήπεδο, ώστε να παρακολουθήσει και εκείνη τον αγώνα, με την Taylor στο κλασικό της booth μαζί με τη μαμά του Travis, αλλά και τη νέα της κολλητούλα, Brittany Mahomes.

Σύμφωνα με την περιγραφή της Beth, η διάσημη star κατάλαβε πως η κοπέλα χρειαζόταν πολύ περισσότερο το κασκόλ από την ίδια, που βρισκόταν περισσότερο προστατευμένη στο booth της και έτσι, φρόντισε να της περάσει το κασκόλ της, ώστε να μπορέσει να ζεσταθεί λίγο παραπάνω.

"Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Taylor με θεωρούσε το γούρι της, παρατήρησε πως το πρόσωπό μου ήταν κόκκινο από το κρύο και μου έδωσε το κασκόλ της. Το κασκόλ μύριζε σαν να είμαι σπίτι μου", περιέγραψε η Vancil στο People.

LUCKIEST WOMAN ON EARTH!

Φωτογραφίες: People / Totalprosports

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker