kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Το Coachella φέρνει... reunion για τους No Doubt

Η αποκάλυψη του line-up
Text Size:
  • A
  • A
  • A

n.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Το επόμενο βήμα για το Coachella έγινε, αφού ανακοινώθηκαν επίσημα τα ονόματα για το φετινό line-up του φεστιβάλ.

Έτσι, θα έχουμε να ευχαριστούμε τους ιθύνοντες του Coachella για το γεγονός πως κάπου εκεί τον Απρίλιο, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το reunion των No Doubt και όλοι καταλαβαίνουμε πόσο iconic θα είναι για την pop κουλτούρα αυτή η στιγμή!

Για να δώσουμε βέβαια, όλες τις πληροφορίες όπως πρέπει, Lana Del Rey, Tylor the Creator και Doja Cat είναι τα τρία μεγάλα ονόματα που θα γεμίσουν με τη μουσική τους τα δύο σαββατοκύριακα στην έρημο, ενώ οι No Doubt θα έχουν τιμητική εμφάνιση στη θέση συνήθως που δημιουργείται και υπάρχει για legends της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Όπως ακριβώς είναι και η αγαπημένη μπάντα των '90s.

Αυτό θα είναι το πρώτο reunion των No Doubt εδώ και εννέα χρόνια, με τους social media λογαριασμούς τους να θερμαίνονται με τα σχόλια και την ανυπομονησία των θαυμαστών τους.

Ας μην ξεχνάμε εξάλλου, ότι η μουσική των No Doubt έχει δώσει αρκετά virals στο TikTok, οπότε μία ολοκαίνουργια γενιά θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά αυτό που εμείς ήδη ξέρουμε: το legendary συγκρότημα της Gwen Stefani!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker