kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Το θρυλικό επίτευγμα του Elton John με τη νέα του νίκη στα βραβεία Emmy

A living legend
Text Size:
  • A
  • A
  • A

e.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ένας ζωντανός θρύλος, αυτό ακριβώς είναι ο Elton John και είμαστε ευλογημένοι να βρισκόμαστε στο ίδιο timeline με εκείνον, κάτι που επιβεβαιώνεται και με το νέο του επίτευγμα χάρη στην τελευταία του νίκη στα βραβεία Emmy.

Πλέον, ο Elton John ανήκει σε αυτή την ελίτ κατηγορία ανθρώπων με EGOT, που έχουν κερδίσει δηλαδή τα τέσσερα μεγάλα βραβεία της μουσικής, θεατρικής και κινηματογραφικής κουλτούρας: Emmy, Grammy, Oscar και Tony.

Ο Sir Elton John είναι μόλις το 19ο πρόσωπο που σημειώνει μία τέτοια διάκριση ύστερα από τη νίκη του "Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium" στην κατηγορία Primetime Emmy for outstanding variety special (live).

"Νιώθω απίστευτη ταπεινότητα που απόψε μπαίνω στο εκπληκτικά ταλαντούχο γκρουπ των νικητών EGOT. Η πορεία μέχρι αυτή τη στιγμή έχει υπάρξει γεμάτη πάθος, αφοσίωση και την ακλόνητη υποστήριξη των θαυμαστών μου σε όλο τον κόσμο. Απόψε είναι μία απόδειξη της δύναμης που έχουν οι τέχνες και της ευτυχίας που φέρνουν στις ζωές όλων μας. Ευχαριστώ σε όλους όσοι με έχουν υποστηρίξει καθόλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Είμαι απίστευτα ευγνώμων", δήλωσε ο Elton.

FYI, ο Elton John είναι ο πρώτος EGOT που έχει βρεθεί στην κορυφή του Billboard 200 ως credited καλλιτέχνης. Έχει κερδίσει επτά back to back album στο Νο.1, από το 1972 μέχρι το 1975, ενώ είναι ο δεύτερος (μετά τον John Legend) που έχει στην καριέρα του Νο.1 στο Billboard Hot 100.

Congrats!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker