kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες performers στα φετινά Grammy

Ανάμεσά τους και η Dua Lipa
Text Size:
  • A
  • A
  • A

g.jpg

φωτογραφία από CelebMix
By
KISS 929

Και επίσημα οδεύουμε σιγά-σιγά προς την τελική ευθεία πριν από την τελετή απονομής των φετινών μουσικών βραβείων Grammy, τα οποία - ως είθισται - απονέμονται από την Εθνική Ακαδημία Τεχνών κι Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Έτσι, πριν λίγες ώρες, η Ακαδημία ανακοίνωσε τις πρώτες performers για τα φετινά Grammy, οι οποίες αναμένεται να ανέβουν στη σκηνή και να μας δώσουν σίγουρα αξέχαστες ερμηνείες της μουσικής τους.

Πρόκειται για τη Dua Lipa, τη Billie Eilish και την Olivia Rodrigo.

Και οι τρεις καλλιτέχνιδες πρωτοστάτησαν στα μουσικά δεδομένα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, είτε μέσω του soundtrack της "Barbie" είτε μέσω μίας καινούργιας δισκογραφικής δουλειάς, οπότε υπάρχει πραγματικά πολύ μεγάλη ανυπομονησία να τις απολαύσουμε στη σκηνή των Grammy.

Η Dua έχει μεγάλη ανάγκη να προμοτάρει περισσότερο το νέο της single "Houdini", η Billie σίγουρα θέλει να κρατήσει για λίγο ακόμα την τεράστια επιτυχία του "What Was I Made For?", ενώ η Olivia είχε ένα από τα κορυφαία νέα LPs του 2023.

FYI, και οι τρεις έχουν κερδίσει στο παρελθόν στις κατηγορίες best new artist και best pop vocal album, ενώ και οι τρεις είναι φέτος υποψήφιες για song of the year.

Η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena του Los Angeles.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker