kiss-logo
Now playingHOT N COLD KATY PERRY
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Βραβεύτηκε στα 2024 Critics Choice Awards το "I'm Just Ken" του Ryan Gosling

Η viral αντίδρασή του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Από καθόλου έως πραγματικά καθόλου δεν περίμενε ο Ryan Gosling να βραβευτεί στα φετινά 2024 Critics Choice Awards το "I'm Just Ken", η τεράστια επιτυχία του από το soundtrack της ταινίας "Barbie", γι'αυτό και η αντίδρασή του πραγματικά έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Για να σου δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, το "I’m Just Ken" κέρδισε στην κατηγορία best song των Critics Choice Awards, μία εβδομάδα μετά την αντίστοιχη νίκη της Billie Eilish και του Finneas στις Χρυσές Σφαίρες, πάλι για τραγούδι της "Barbie",  το single "What Was I Made For?".

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι συν-δημιουργοί του "I'm Just Ken", Mark Ronson και Andrew Wyatt κερδίζουν το εν λόγω βραβείο στα Critics Choice Awards, αφού το ίδιο είχε συμβεί και πριν πέντε χρόνια, με το "Shallow" της Lady Gaga και του Bradley Cooper, από την ταινία "A Star Is Born".

Mark και Andrew ανέβηκαν στη σκηνή, για να παραλάβουν το βραβείο τους, ενώ ο Ryan ήταν ακόμα σαστισμένος στη θέση τους, δίνοντας φυσικά και σε εκείνον credits για την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού, που κατάφερε να μπει ακόμα και στο Billboard Hot 100.

"Αυτό το βραβείο είναι τόσο δικό σου όσο και δικό μας. Έκανες το κοινό να ερωτευτεί το τραγούδι με την ασύγκριτη ερμηνεία σου", δήλωσαν Mark και Andrew, ενώ φυσικά ευχαρίστησαν και τη σκηνοθέτιδα της ταινίας, Greta Gerwig που δημιούργησε αυτά τα 11 λεπτά που χρειάστηκε το συγκεκριμένο performance.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker