kiss-logo
Now playingHOT N COLD KATY PERRY
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ξανά ερωτευμένη η Dua Lipa

Get it, girl
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έγιναν γνωστά τα νέα του χωρισμού της Dua Lipa από τον Ρομαίν Γαβράς, αλλά μιας που δεν ξέρουμε ακριβώς το timeline της δικής τους σχέσης, είμαστε απλά πολύ χαρούμενοι που η Dua φαίνεται να προχωρά στην προσωπική της ζωή και μάλιστα... με έναν εντυπωσιακό σύντροφο που αγαπά το διαδίκτυο!

Σύμφωνα λοιπόν, με ρεπορτάζ, πληροφορίες και ντοκουμέντα, η Dua Lipa έχει νέο σύντροφο που δεν είναι άλλος από τον 33χρονο ηθοποιό, Callum Turner.

"Βγαίνουν λίγο καιρό", φαίνεται να δηλώνει πηγή του Us Weekly, όμως έχουν απίστευτη χημεία και σύνδεση, οπότε τα πράγματα δείχνουν ιδιαιτέρως ευοίωνα για την πορεία αυτού του φλερτ, μιας που ο Turner κάνει την Dua ευτυχισμένη και εκείνη είναι γεμάτη ενθουσιασμό για το πώς μπορούν να προχωρήσουν οι δυο τους μελλοντικά.

Τουλάχιστον, οι κοινοί τους φίλοι βλέπουν κάτι όμορφο, αν και είναι υπερβολικά νωρίς ακόμα, για να κρίνει οποιοσδήποτε, ακόμα και οι δυο τους, ενώ η αποκάλυψη έγινε μέσω TMZ, καθώς δημοσιεύτηκε ένα παπαράτσι βίντεο που έδειχνε το ζευγάρι να χορεύει backstage στις Χρυσές Σφαίρες.

Φωτογραφία: Us Weekly

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker