kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Selena Gomez: Προχωρά σε ακόμα ένα διάλειμμα από τα social media

Το instagram story που "ανέβασε" η γνωστή star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Αγαπάμε τη Selena Gomez, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, και είναι τόσο relatable η ανάγκη της να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media, μιας που όλοι γνωρίζουμε πλέον πως η διαρκής επαφή με τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης δε φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα.

Μπορεί κυριολεκτικά να είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο instagram, όμως αυτό δε σημαίνει πως όλη της η ζωή είναι τα social media και έτσι, για ακόμα μία φορά η Selena αποφάσισε να κάνει ένα βήμα από τους επίσημους λογαριασμούς της, οι οποίοι προφανώς θα συνεχίσουν να "τρέχουν" με την επιμέλεια της ομάδας της, αφού υπάρχουν και ορισμένα promo που πρέπει να γίνουν!

"Θα είμαι εκτός social media για λίγο. Θέλω να επικεντρωθώ σε όσα έχουν πραγματική αξία", έγραψε σε λεζάντα instagram story η διάσημη star, με βίντεο που έδειχνε τον αγαπημένο της, Benny Blanco.

Smart move, girl, ιδιαίτερα μετά τον - χωρίς λόγο - ντόρο που προκλήθηκε από τη νύχτα με τις Χρυσές Σφαίρες, οπότε και όλο το ίντερνετ θεώρησε πως η Selena κουτσομπόλευε και "έθαβε" την Kylie Jenner!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker