kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Mel B τιζάρει "πολύ καλά νέα" από τις Spice Girls

Υπάρχουν σχέδια και με τα πέντε μέλη του αγαπημένου συγκροτήματος
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Πολύ καλά νέα φαίνεται πως έχουν για εμάς οι Spice Girls, και τα πέντε μέλη του συγκροτήματος μάλιστα, εάν θέλουμε να πιστέψουμε τα όσα τιζάρει με νέες δηλώσεις η Mel B.

Φέτος, γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από τη δημιουργία και τον σχηματισμό των Spice Girls και μπορεί τα χαρτιά τους να είναι κλειστά μέχρι στιγμής, όμως η Mel B, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας, άφησε να "ξεφύγουν" μερικές πληροφορίες, κατά τη διάρκεια εμφάνισης στο show TODAY with Hoda & Jenna.

"Το λέω εδώ και χρόνια, όμως τώρα πραγματικά θα δημοσιοποιήσουμε ορισμένα πολύ καλά νέα, σε μερικές εβδομάδες από τώρα, που μάλιστα συμπεριλαμβάνουν και τις πέντε μας. Υπάρχουν πέντε από εμάς, πέντε διαφορετικά ημερολόγια και προγράμματα, είμαστε όλες γονείς επίσης", ανέφερε στη συνέντευξή της η Mel B, σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι να συντονιστούν όλες στο ίδιο μήκος κύματος.

Η Mel B πάντως, δηλώνει ενθουσιασμένη 100%, "και θα είναι κάτι που θα συνεχιστεί για καιρό, χωρίς να λέω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Θα βάλω τον εαυτό μου σε μπελάδες", αστειεύτηκε η αγαπήμενη star, όμως σίγουρα προκάλεσε αρκετό ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker