kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Stalker της Shakira συνελήφθη έξω από το σπίτι της

Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Ένας άνδρας με το όνομα Daniel John Valtier από το El Paso του Texas, συνελήφθη έξω από το σπίτι της Shakira στο Miami Beach, σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 56χρονος άνδρας φαίνεται να δηλώνει με κάθε πεποίθηση πως η διάσημη star είναι σύζυγός του και για αυτό έχει την ανάγκη να της μιλάει καθημερινά, κάνοντας αυτές τις δηλώσεις εντός του δικαστήριου, με βάση βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τοπικό συνεργάτη του NBC.

"Έχω πραγματικές ανησυχίες αυτή τη στιγμή, γιατί αυτός ο άνδρας έχει παραισθήσεις, λέγοντας πως είναι η σύζυγός του και αυτό δεν είναι αλήθεια", δήλωσε ο δικαστής. "Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για τη δικαστική αρχή. Είμαι πολύ ανήσυχος. Έχω αυτόν τον άνθρωπο να σχολιάζει σε μένα ότι πιστεύει πως έχει κάθε δικαίωμα να είναι με αυτό το πρόσωπο και αυτό απολύτως δεν είναι αλήθεια".

Όπως δείχνουν μάλιστα, οι πληροφορίες, ο Valtier πόσταρε για μήνες ανησυχητικές αναρτήσεις για τη Shakira στα social media, ενώ της έστελνε ακόμα και δώρα στο σπίτι της.

Τελικά ο δικαστής επέβαλε οικονομική ποινή της τάξης των 100.000 δολαρίων και απαγόρευσε στον άνδρα να έχει την οποιαδήποτε επαφή με τη γνωστή τραγουδίστρια, ούτε καν μέσω social media, να μην της στέλνει οτιδήποτε, ούτε καν e-mail, και γενικά να μην υπάρχει επαφή χωρίς την παρουσία δικαστικών εκπροσώπων.

Δείτε το βίντεο από τη δικαστική αίθουσα.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker